fbpx

Voi hyvin tapahtuma la 14.3. Veskassa – ilmoittaudu mukaan ilmaiseen kuntokartoitukseen ja kehonkoostumusmittaukseen (arvo yli 100€)

Vocatum Personal Trainer

Kartoita kuntosi ja lähtötasosi ennen säännöllisen harjoittelun aloittamista

Suunnitteletko kuntosaliharjoittelun aloittamista tai kiinnostaako oma nykyinen kuntotaso muuten vain?

Tarjoamme kauppakeskus Veskan Voi Hyvin -tapahtuman yhteydessä ilmaisia kuntokartoituksia ja kehonkoostumismittauksia. Mittausten lisäksi pakettiin kuuluu viikon ilmaiset treenit kuntosalillamme.

Kuntokartoitukseen kuuluu aerobisen ja lihaskunnon mittaus. Aerobinen kunto mitataan hapenottotestillä. Eri lihasryhmät testataan tähän soveltuvalla lihaskuntotestillä.

Kehonkoostumusmittaus kertoo helposti ja luotettavasti kehon koostumuksen. Lihas- ja rasvakudoksen määrän lisäksi mittaus antaa tietoa esimerkiksi kehon lihastasapainosta, puolieroista sekä viskeraali- eli sisäelinrasvasta.

Mittaus soveltuu kaikille kehonkoostumuksestaan kiinnostuneille. Mittausta ei kuitenkaan tehdä asiakkaille, joilla on sydämentahdistin. Myöskään raskaana oleville ei mittausta suositella.

Paikkoja rajoitetusti – toimi nyt!

Tapahtuma järjestetään tulevana lauantaina 14.3. Tarjousaikoja on tarjolla rajoitetusti. Henkilöt otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi siis nopeasti ja täytä alla oleva ilmoittautumislomake heti niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Ilmoittaudu tapahtumaan

  Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jossa Personal Trainerin palvelut kuuluvat automaattisesti jäsenhintaan. Meillä treenaat siistissä ja rauhallisessa ympäristössä huippulaadukkailla -sekä monipuolisilla laitteilla.

  Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

  Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

   Tietosuojaseloste

   Lue myös