fbpx

Vocatumissa uusia nimityksiä

Vocatum haluaa hoitaa yrityksen kasvun huolella, jonka vuoksi yrityksessä ollaan jaettu vastuualueita uusille henkilöille. Vocatumin toimitusjohtajana on toiminut kesäkuusta alkaen Jukka-Pekka Kolmonen, joka toimi elokuusta 2014 Oulun seudun aluepäällikkönä.

Jukka-Pekka on innoissaan saadessaan isoimman mahdollisen haasteen yrityksessä ja antaa mielellään oman panoksen yrityksen kasvun toteuttamisessa.

Jukka-Pekka on hoitanut oman toimen ohella myös Kynsilehdon toimipisteen kuntosalivastaavan tehtäviä, joten hän siirtää niihin tehtäviin uusia vastuullisia henkilöitä. Jukka-Pekka haluaa, että jokainen yrityksessä työskentelevä ihminen voi käyttää omia vahvuuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla sekä hän haluaa tarjota selkeät mahdollisuudet edetä urallaan Vocatumin palveluksessa.

Kynsilehdon kuntosalivastaavan toimen ottaa vastaan Kynsilehdon kuntosalilla kuntosaliohjaajana vuodesta 2012 toiminut Sanna Mikkola. Sanna aloittaa uudessa tehtävässään 29.8. “Odotan uutta tehtävää mielenkiinnolla ja on mukava tulla takaisin Vocatumille sekä nähdä kaikki asiakkaat pitkästä aikaa”, viimeisen puoli vuotta OYS:n plastiikkakirurgian osastolla työskennellyt Sanna sanoo.

Vocatum_kuntosali_oulu_pirkkala_kempele_tampere
Jukka-Pekka ja Jyrki katsovat luottavaisina tulevaisuuteen

Jyrki Kolmonen siirtyy operatiivisen johtajan tehtävistä markkinointijohtajan tehtäviin. “Olen innoissani uuden mahdollisuudesta ja pääsen tässä toimessa käyttämään vahvuuksiani kaikkein parhaiten yrityksen hyväksi”, Jyrki sanoo.

Hänestä on hyvä, että vastuita jaetaan, koska hän ei ole pystynyt toipumaan vielä täyteen kuntoon elokuussa 2014 tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. “On erittäin hienoa miten olen saanut kasvaa Vocatumin aikana ihmisenä sekä olen saanut kehittää omaa ammattitaitoani johtamisessa”, Jyrki sanoo.

“Olen erittäin tyytyväinen, että näillä vaihdoksilla yrityksemme periaatteet pääsevät kiertoon ja muillakin on mahdollisuus kasvattaa omaa rooliaan sekä lisätä omia vastuitaan”, hän jatkaa.

Heidi Tervo on aloittanut elokuun alusta Pirkkalan uuden kuntosalin yritysliikuntavastaavana. “Olen innoissani uuden mahdollisuuden avautumisesta ja pääsen tässä toimessa käyttämään varmasti omia vahvuuksiani kaikkein parhaiten yrityksen hyväksi. Tavoitteena on päästä tekemään yhteistyötä mahdollisimman monen yrityksen kanssa Pirkanmaalla”, Heidi sanoo.

Lisäksi Sakari Kiljander on nimitetty vastuuhenkilöksi ravintovalmennuksiin liittyvissä asioissa joita ovat yksilövalmennukset sekä pienryhmä valmennukset. “Uuden vastuualueen avautuessa olen tyytyväinen kasvavasta vastuusta sekä siitä, että voimme yhdessä viedä yrityksen toimintaa eteenpäin”, Sakari iloitsee.

Kasvava yritys tarvitsee yhteenhiileen puhaltavan ilmapiirin ja kasvualusta on terveellä pohjalla kun jokainen työntekijä pääsee toteuttamaan omia kykyjään. “On mukava huomata miten vastuullisten ihmisten kanssa saamme työskennellä joka päivä, jotka tekevät työtä isolla sydämellä. Jokaiselle on äärettömän tärkeä löytää oma paikka ja mahdollisuus kun ihmisellä on halu mennä eteenpäin ja kehittää itseään.  Haluamme etsiä siihen yhdessä hyvän ratkaisun mahdollisuuksien mukaan, jotta innostuminen työtä kohtaan säilyy mahdollisimman korkealla”, Jukka-Pekka ja Jyrki toteavat yhteen ääneen.

Vocatum hakee lisäksi kasvavaan joukkoon uutta kuntosaliohjaajaa/personal traineria Kynsilehdon kuntosalille. Kyseinen henkilö tulee tekemään jatkossa kuntosaliohjausten lisäksi ravintovalmennusta.

@Vocatum uutiset

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös