fbpx

Vocatumilla sukupolvenvaihdos

Vocatum on toteuttanut sukupolvenvaihdoksen. Vocatumin on perustanut vuonna 2009 Jukka ja Sirpa Kolmonen. Toiminta on vuosien saatossa laajentunut ja tällä hetkellä Vocatum toimii jo kolmella paikkakunnalla. Vocatumin päivittäisestä toiminnasta vastannut seuraava sukupolvi ostanut liiketoiminnan. Uusia omistajia ovat Jyrki Kolmonen, Jukka-Pekka Kolmonen sekä Marika Kälkäjä.

  • Katselin pikkupoikana pääskyjä, jotka kasvattivat poikiaan. Syyskesästä poikaset opettelivat lentämään. Ne tekivät pieniä pyrähdyksiä. Lopulta siivet kantoivat, eivätkä ne enää palanneet. Olen seurannut teidän yrittäjän uran alkua. Ne ovat olleet pieniä pyrähdyksiä. En ole enää oikeastaan pitkään aikaan puuttunut tähän touhuun, silloin tällöin jotain ideoita antanut. Nyt teillä siivet kantavat ja olette ottaneet Vocatumin kokonaan käsiinne. Toivotan teille Marika, Jyrki ja Jukka-Pekka onnea ja menestystä yrittäjinä! Pitäkää mieli korkealla ja jalat maassa, Jukka Kolmonen toivottaa yrityksen jatkajille.

Vocatumin tavoitteena on laajentua tulevaisuudessa eripuolille Suomea. Vocatum tarjoaa matalan kynnyksen kuntosalipalvelut tavallisille ihmisille. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Jukka-Pekka Kolmonen.

  • Luottavaisin mielin lähdemme jatkamaan eteenpäin. Yritys on mielenkiintoisessa vaiheessa ja konseptillemme on havaittu olevan kysyntää, Jukka-Pekka Kolmonen kertoo.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös