fbpx

Vocatum uudisti palvelukonseptinsa nopeasti

Vocatum uudisti palvelukonseptinsa ennätystahtia tähän aikaan sopivaksi sairaanhoitaja/personal trainer Annu Kolmosen johdolla, jotta ihmiset pitäisivät itsensä kunnossa ja parantaisivat liikunnan avulla vastustuskykyään. Nyt voi päästä nauttimaan Vocatumin personal trainer -palveluista myös kotona treenaten. Harjoitusten ei tarvitse rajoittua omaan mielikuvitukseen nyt, kun ammattilaiset ovat tukena etäpalvelun kautta. Nyt kehitetty palvelu on herättänyt kiinnostusta ympäri Suomen, jonka vuoksi avasimme mahdollisuuden liittyä etävalmennus asiakkaaksi myös uutena jäsenenä.

-Nyt, kun yhteiskunnassa on poikkeustila päällä ja ihmisillä myös hätä omasta terveydestä, koimme velvollisuudeksemme tuoda markkinoille etävalmennusohjelman. Etävalmennuksella pystymme auttamaan ihmisiä huolehtimaan etenkin lihaskunnostaan kotona sekä rytmittämään muu liikunta oikealle tasolle, Annu kertoo.

Vocatum on käyttänyt tekniikkaa tukena valmennuksissa, mutta toiminta on lopulta perustunut etenkin henkilökohtaiseen kohtaamiseen ja henkilökohtaisesti suunniteltuun valmentamiseen ihmisten kanssa kuntosalilla. Pelkkään tekniikkaan ei voi turvautua, koska ihmiset kaipaavat inhimillisiä kohtaamisia, joissa he tulevat huomioiduksi. 

Tätä polkua Vocatumilla on rakennettu jo yli kymmenen vuoden ajan, joten historiaa perusvalmentamiseen ja kuntosaliohjelmien tekemiseen on kertynyt. Jo tehtyjä kuntosaliohjelmia ja niiden opastuksia on tehty historian saatossa noin 36,000, joissa tekniikka on ollut tukena, joten uudenlaisen tekniikan mukaanottaminen ei ole täysin tuntematon juttu. Nyt tapaamiset hoidetaan etänä puhelimen sekä WhatsApp videopuheluiden kautta.

-Kyllä me saatiin nopeasti alkaa luomaan uusia käytäntöjä, jotta voisimme auttaa ihmisiä voimaan paremmin myös nyt poikkeustilan aikana. Tarve hyvinvoinnin ylläpitämiseen ei ole kuitenkaan hävinnyt mihinkään. Päinvastoin, nyt on paljon tärkeämpi ylläpitää hyvää kuntoa. Tähän meillä on nyt tarjolla  poikkeusaikana uudenlainen tapa motivoida ihmisiä pitämään huolta omasta lihaskunnostaan sekä muusta liikunnasta. Mikäli yleiskunto pääsee heikkenemään, joka liikkumattomuudessa on vaarana käydä nopeasti, ihminen altistaa itsensä aivan turhaan tartunnoille, hän kertoo lopuksi. Nuo sanat on helppo uskoa, koska Annu on ennen Vocatumille tuloaan nähnyt Oulun Yliopistollisen sairaalan sydänosastolla, että hyvinvointiin on paljon helpompi vaikuttaa etukäteen kuin jälkikäteen.

Ja sitä varten Vocatum on. Olemme auttamassa ihmisiä voimaan paremmin. Yleensä se tehdään kuntosalilla, mutta nyt se tehdään pääasiassa kotona ja ulkona. Tähän me tarjoamme täsmäohjeita ja sen vuoksi jokaiselle henkilölle tehdään treeniohjelma- ja suunnitelma kuntosalin lisäksi kotiin. Palvelu korvaa koronaepidemian ajan normaalin personal trainer -palvelun, johon kuuluu lisäksi kuntosalin vapaa käyttöoikeus. Mikäli et ole vielä Vocatumin jäsen, liity jäseneksi tästä linkistä, niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan etävalmennustapaamiselle.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös