fbpx

Vocatum, toivoa rakentamassa – yrittäjä Jyrki Kolmosen terveiset

Me ihmiset tarvitsemme toivoa. Me tarvitsemme toivoa, että meillä on tulevaisuutta. Me tarvitsemme toivoa, että jaksamme taistella. Ilman toivoa meiltä loppuu voimat. Emme enää jaksa!

 

Olemme eläneet yli vuoden ajan tämän koronaviruksen piinaamaa aikaa. Tämä on vaikuttanut jokaisen arkeen, jotenkin. 

Meidän arkeemme tämä on vaikuttanut radikaalisti. Hallituksen sulkutoimet ja suositukset vyöryivät voimalla viime keväänä suoraan syliimme. Ihmisiä kehoitettiin välttämään kuntosaliharjoittelua, koska kuntosaleja pidettiin korkean tartuntariskin paikkoina.

 

Meille tämä tuntui ihmeelliseltä, koska olemme tehneet töitä sen eteen, että ihmiset olisivat hyvässä kunnossa minkä tahansa onnettomuuden tai sairauden selättämiseen.

 

Kuntosaliharjoittelu voi vaikuttaa hämmästyttävästi, yllättävissä tilanteissa

 

Minulle itselle säännöllinen kuntosaliharjoittelu on osoittanut tärkeytensä, kun ajoin moottoripyörällä 120 km/h kallion seinään elokuussa 2014. 

 

Ilman säännöllistä kuntosaliharjoittelua olisin todennäköisesti menettänyt henkeni tai vähintäänkin halvaantunut.

 

Onnettomuudessa menetin ison osan terveydestäni, mutta halua tehdä töitä oman terveyteni eteen en menettänyt. Päinvastoin, tajusin konkreettisesti miksi omasta kehosta ja hyvinvoinnista tulee pitää huolta.

 

Tänään kävin ottamassa koronarokotteen, koska kuulun ensimmäiseen riskiryhmään.

 

Tämä on minulle itselleni etenkin henkinen askel. Meillä on toivoa selättää tämä viheliäinen virus. Meillä on toivoa palata normaaliin arkeen ja alkaa tekemään normaaleja asioita.

 

Etupainoitteiset toimet ovat mahdollistaneet turvallisen kuntosaliharjoittelun korona-aikanakin

 

Me Vocatumilla olemme ottaneet alusta asti tämän taistelun tosissamme ja olemme tehneet jopa enemmän, kuin meidän olisi tarvinnut. Olemme saaneet jopa aluehallintovirastolta  kiitosta toimistamme miten olemme etupainoitteisesti huolehtineet turvallisesta treenaamisesta.

 

Meillä on tehty vuodessa yli 219,000 kuntosalitreeniä, mutta yhtään tartuntaa ei ole meille jäljitetty. Altistumisprosenttikin on alle 0,00046 %.

 

Lopuksi sanon sen, että omasta lihaskunnosta kannattaa huolehtia ja olla valmiina. Koskaan ei tiedä mitä elämässä tulee vastaan, joten silloin kannattaa olla valmiina. 

 

Omasta lihaskunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on lopulta paras mahdollinen keino suojautua viruksilta tai muilta onnettomuuksilta ja nousta niiden jälkeen jaloilleen.

 

Me Vocatumilla lupaamme auttaa jokaista halukasta kohti parempaa hyvinvointia. Me haluamme antaa myös Sinulle toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

 

Me selviämme tästä ja kasvamme entistä vahvemmiksi!

 

Kiitos!!!

 

Jyrki Kolmonen, yrittäjä – Vocatum

Kirjoittaja

 

Vocatumin yrittäjä ja markkinointijohtaja Jyrki Kolmonen.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös