fbpx

Vocatum Pirkkalan Vuoden jäseneksi valittiin Risto Arvonen

Vocatum on valinnut vuodesta 2010 lähtien Vuoden jäsenen. Vuoden jäseneksi valitaan henkilö, joka on käynyt aktiivisesti harjoittelemassa, luonut positiivista ilmapiiriä kanssatreenaajien keskuudessa sekä edistänyt Vocatumin positiivista imagoa. Tänä vuonna Pirkkalan salilla valinta osui Risto Arvoseen, hän on treenannut aktiivisesti nyt yli vuoden ajan.

-Olin otettu kun Pauliina soitti ja kertoi, että minut on suotu tällainen titteli.  Täällä olisi ollut varmasti satoja muitakin kenelle tämän olisi voinut suoda. En ollut tallentanut Vocatumin numeroa ylös ja meinasin olla vastaamatta outoon numeroon, mutta onneksi vastasin, Risto kertoo ensimmäisistä ajatuksistaan.

Hän on ollut liikunnallisesti aktivinen lähes läpi elämänsä, mutta kuntosaliharjoittelu tuli paljon autossa istuvalle rekkamiehelle noin kuusi vuotta sitten. Vocatumille hän löysi puolestaan 14 kuukautta takaperin. Vocatumiin hän innostui saatuaan kotiin mainoksen, jossa hän vakuuttui Vocatumin sloganista.

-Olin lopettelemassa toisella kuntosalilla harjoittelua, koska halusin johonkin hieman rauhallisempaan paikkaan. Kun sain Vocatumin mainoksen, niin siinä innostuin “Tavallisten ihmisten kuntosali” -sloganista. Ajattelin, että tuonne on varmasti kaikkien helppo tulla. Voidaan vaimon kanssa yhdistää yhteinen harrastus ja voidaan yhdistää käynnit työmatkaan, Risto kertoo alkupäätöksestä.

Päätöstään hänen ei ole tarvinnut sen jälkeen katua. Kuntosalin ilmapiiri kanssatreenajien kanssa saa häneltä ison kiitoksen.

-Salin ilmapiiri on mielestäni erittäin hyvä. Täällä lähes jokainen treenaaja tervehtii toisia ja henkilökunta on ihan loistava. Tervehtiminen on mielestäni erittäin iso asia, koska täällä ollaan samassa tilassa ja nähdään usein. Täällä on helppo olla toisten samankaltaisten ihmisten kanssa, hän sanoo salin ilmapiiristä.

Vocatumilla tekniikka on otettu mukaan harjoitteluun, johon parhaimmaksi kumppaniksi on löytynyt Technogymin Mywellness järjestelmä. Järjestelmän ideana on helpottaa harjoittelua siten, että harjoitusohjelma on aina mukana pienellä avaimella. Tällöin käyttäjän ei tarvitsee muistaa mitä tulisi tehdä, koska järjestelmä muistaa sen.

-Tuo järjestelmä on ihan loistava. Se on mielenkiintoinen katsoa aina, että miten sitä sijoittuu treenitaulukossa. Ei sillä sillä tavalla ole merkitystä, mutta se antaa sellaisen pienen lisän. Lisäksi sieltähän näkee kaikki ohjelmat niin ei tarvitse itse muistella harjoitusohjelmaa. Ja jos joku liike meinaa unohtua niin se muistuttaa, että vielä nämä, Risto sanoo järjestelmästä sopivasti pilkekin silmäkulmassa.

Kysyin lopuksi, että minkälaisia vinkkejä Risto antaisi aloittavalle treenaajalle. Hänen mielestään lähtötason mittaaminen on erittäin tärkeää, koska silloin pääsee todella aloittamaan oma lähtötaso tiedostaen.

-Pelkästään tämä Vocatumin konsepti on ihan loistava aloittajalle. Tuo, että personal trainer auttaa alkuun on ilmiömäinen. Ammattimaisen alkukartoituksen tehtyä on helpompaa alkaa keskittymään omaan harjoitteluun, jolloin ei tule verrattua tekemistä toisiin treenaajiin. Minullakin on ollut selkärangassa kulumaa, mutta täällä kun käy ja tekee oman treeniohjelman, niin aina sitä pääsee vetreämpänä pois.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja paljon hyvää vuodelle 2018!

@Vocatum uutiset
Jyrki Kolmonen

Vocatumin poikkeuksellisen kattavaan jäsenyyteen kuuluu

 • Kunnon alkukartoitus ja personal trainerin haastattelu
 • Personal trainerin laatima juuri Sinulle suunniteltu harjoitteluohjelma
 • Kuntosaliohjelman opastustapaaminen personal trainerin johdolla
 • Kuntotestaukset 6 kuukauden välein
 • Tsekkaus tapaaminen personal trainerin kanssa 3 kuukauden välein
 • Opastavat kuntosalilaitteet
 • Moderni treeniympäristö- ja välineet
 • Vapaa kuntosalin käyttö joka päivä klo 5-23
 • Personal trainereiden vastaanotot ma-to klo 8-21 ja pe klo 8-18
 • Henkilökohtainen Mywellness -avain ja -palvelu
 • Siisti ja kodikas harjoitteluympäristö
 • Ei pitkää sitoutumista, kuukauden irtisanomisajalla

Tämä kaikki vain 49 € kuukaudessa, alussa kertaluonteisesti liittymismaksu 40 € sekä Mywellness -avain 20 €.

LIITY JÄSENEKSI!

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

  Tietosuojaseloste

  Lue myös