fbpx

Vocatum Pirkkalan vuoden jäsen Tanja Pöyhölä kertoo ajatuksia nimityksestä ja kokemuksia harjoittelusta

Vocatumilla on ollut perinteenä jo vuodesta 2010 lähtien valita vuoden jäsen. Kriteereinä on aktiivinen harjoittelu kuntosalilla, hyvän ilmapiirin luominen kanssatreenaajien kesken sekä Vocatumin positiivisen imagon levittäminen. Vocatum Pirkkala valitsi Tanja Pöyhölän, joka on harjoitellut aktiivisesti yli vuoden. Hän kehuu ettei ole koskaan aikaisemmin harjoitellut näin pitkään yhtäjaksoisesti missään. Lisäksi hän tykkää Vocatumin ilmapiiristä, jossa tavallisten ihmisten on mukava harjoitella.

Perinteikäs vuoden jäsen -titteli valitaan jokaisella Vocatumilla. Vuoden jäseneksi voidaan valita kuka tahansa kuntosalilla aktiivisesti harjoitteleva ihminen, joka luo positiivista ilmapiiriä muiden treenaajien keskuudessa. Tanja Pöyhölä on harjoitellut Vocatumilla lähes puolentoista vuoden ajan.

“Olin kyllä todella iloinen kun Annu soitti ja kertoi valinnastani. Olin yhtä hymyä sen jälkeen. Piristi todella paljon päivää”, hän aloittaa kertomallaan ensimmäisiä tuntemuksia.

Tanjan kotiväki on kannustanut häntä harjoittelemaan aktiivisesti. Tästäkin valinnasta kaikki olivat todella innoissaan.

“Kotona kun kerroin niin ne olivat, että ihan oikeesti? Meni kyllä ihan oikealle ihmiselle”, hän kertoo innostuneena.

Arjessa jaksaa nykyisin paremmin

Vocatumin jäsenyyteen kuuluu aluksi kuntotason mittaus, jonka pohjalta laaditaan juuri sopivan tasoinen kuntosaliohjelma. Lisäksi jäsenyyteen kuuluu tapaamiset kolmen kuukauden välein, jotta kehitystä voidaan viedä paremmin omaan arkeen.

“Nykyisin jaksaa paremmin ja en enää stressaa niin paljon. Jotenkin se, kun jaksaa paremmin niin mielikin jaksaa paremmin. Psyyke ja fysiikka toimii kumpikin kun käy salilla”, Tanja kehuu positiivisia vaikutuksia arkeensa.

Työhönsä hän on saanut paljon lisää virtaa saliharjoittelusta, jonka hän on ottanut omaksi ajakseen.

“Saa omaa aikaa kun käy salilla niin jaksaa töissäkin paremmin”, hän kertoo positiivisista vaikutuksista työhönsä.

Saa itse valita harjoittelumusiikit

Vocatumin kuntosalilla saa jokainen valita itselleen mieluisan musiikin, josta yleensä jokainen harjoittelija nauttii.

“Tykkään täällä, koska voit treenata, että sulla on omat musiikit. Tai jos et halua kuunnella mitään niin täällä ei pauhaa musiikki, joka on todella ihana asia. Ei kaikki tykkää kuunnella mitään”, Tanja kertoo Vocatumin erikoisuudesta innoissaan.

Harjoitusohjelmaa muutetaan kolmen kuukauden välein

Kuntosaliohjelmaa on järkevä vaihdella noin kolmen kuukauden välein, jotta harjoittelu pysyy mielekkään ja saa keholle uutta ärsykettä. Vocatumilla se kuuluu normaaliin jäsenyyteen, josta ei tarvitse erikseen maksaa.

“Käyn 4 kertaa viikossa treenaamassa ja minulle tehtiin juuri uusi ohjelma. Viimeisellä viikolla alkoi tuntumaan, että tarvitsisi mielekkyyden ylläpitämiseksi hieman vaihtelua”, Tanja kertoo Vocatumin jäsenyydestä.

“Tekee kyllä hyvää sekä mielelle, että kropalle kun saa uuden ohjelman kolmen kuukauden välein. Jaksaa taas paremmin käydä harjoittelemassa”, hän kehuu uudesta ohjelmastaan.

Vocatumia on helppo suositella

Vocatumille on helppo jokaisen tulla harjoittelemaan, lähtötasostaan riippumatta. Monet jäsenemme aloittavat harjoittelun ja huomattuaan, että harjoittelu alkaa tuottamaan tulosta, suosittelevat ystäviään mukaan.

“Olen saanut työkaverini sekä mieheni mukaan treenaamaan, joka koskaan aiemmin ei ole tykännyt harjoitella kuntosalilla. Nyt hänkin on käynyt jo yli puolivuotta treenaamassa ja nyt tykkää”, Tanja kertoo innostuneena. Harjoittelu on myös joskus heille yhteistä aikaa.

Matala kynnys on kaikista tärkein

Salin ilmapiiri ja harjoittelun helppous ovat tärkeimmät asiat mitkä tekevät tekemisestä entistä hienompaa. Näistä vuoden jäsen puhuu mielellään.

“Täällä on kivat treeni kaverit ja kiva paikka treenata, henkilökunta on mukavaa ja saa kivat ohjelmat millä treenata. Eikö se siinä ole?”, Tanja kysyy lopuksi kuntosalista, joka sopii kaikille.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös