fbpx

Vocatum Pirkkala ja Fysiotoma syventää yhteistyötä

Vocatumin Jyrki Kolmonen ja Fysiotoman Tommi Ahola paiskasivat kättä syvemmän yhteistyön aloittamiseksi Pirkkalassa Veskan toimipisteessä. Kummankin tavoitteena on auttaa yhteiskuntaan parempi kuntoisempia ihmisiä, joten yhteistyö sopii hyvin kummankin liiketoimintaan. Nyt Fysiotoma pystyy tarjoamaan asiakkailleen kuntosalin käyttöön ja Vocatum Pirkkala voi tarjota entistä syvällisemmin fysioterapiapalveluita. 

Vocatum Pirkkala on toiminut kauppakeskus Veskassa jo pian kolmen vuoden ajan. Vocatumin vanavedessä on tullut useita liikunta- ja hyvinvointialan toimijoita toimimaan Veskaan. Kaikilla toimijoilla on ollut yksi tärkeimmistä asioista Veskan hyvin keskeinen sijainti Partolan alueella messukeskuksen kupeessa.

-Kun vuosi sitten muutin itse Tampereella ja aloitin toimimaan päivittäin meidän Pirkkalan toimipisteellä, innostuin kahdesta asiasta erityisesti. Ensiksi tajusin nopeasti, että sijainti on erinomainen ja toiseksi, että täällä on todella mahtavia toimijoita ja voimme yhdessä olla paljon vahvempia, Vocatumin Jyrki Kolmonen kertoo innostuneena.

Fysiotoma on toiminut Veskassa vuodesta 2016 alkaen, mutta hänellä on ollut aiemmin hoitohuone toisaalla olevan kuntosalin tiloissa. Nyt he ovat saaneet uudet hoitotilat Veskassa, joten sen hoitotilan tarve jäi heiltä pois. Fysiotoman Tommi Ahola halusi välittömästi ottaa Vocatumiin yhteyttä, koska Vocatumilla on huippulaadukkaat kuntosalilaitteet, joita on erinomaista käyttää fysioterapiakuntoutuksessakin.

-Mahtava aloittaa yhteistyö Vocatumin kanssa. Yhteistyö tuo meille huippulaadukkaat laitteet ja erinomaisen kuntosali ympäristön. On hienoa kun kauppakeskus Veskaa uudistetaan niin kauppakeskuksen sisältä löytyy yhteistyöhalukkuutta ja huippuosaajia, Fysiotoman Tommi Ahola fiilistelee.

@Vocatum uutiset

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös