fbpx

Vocatumin personal trainer -palvelu toimii nyt ETÄNÄ!

Tärkeintä on huolehtia omasta hyvinvoinnista, nyt!

Voit harjoitella palvelumme avulla systemaattisesti nyt myös kotona

Vocatum uudisti palvelunsa erittäin nopeasti palvelemaan asiakkaitansa korona virus epidemian aikanakin. Palvelu on otettu innostuneesti vastaan ja on herättänyt erityistä kiinnostusta ympäri Suomen. Vocatumin jäsenille kuntosali on paikka, jossa he käyvät treenaamassa, johon personal trainerit rakentavat kaikille suunnitelman harjoitteluun.

Nyt ihmiset välttävät kuntosalille tuloa ymmärrettävästä syystä, mutta tarve lihaskuntoharjoitteluun ja omasta hyvinoinnista huolehtimiseen ei ole poistunut, päinvastoin. Eikä myöskään se, että ihmiset tarvitsevat luonnollisesti tukea, jotta harjoittelumotivaation saa pidettyä yllä.

Nyt ihmiset helposti jäävät kotiin odottamaan tai ylläpitävät kuntoiluaan pelkästään ulkoilemalla. Tällöin lihaskunto alkaa heikkenemään nopealla aikataululla.

Tämän palvelun avulla teemme juuri Sinulle räätälöidyn henkilökohtaisen lihaskuntoharjoitteluohjelman kotiin. Tämän lisäksi nyt vielä extrana suunnitellaan kuntoilukalenteri, joka auttaa merkittävästi pitämään kuntoa yllä.

Hyväkuntoisilla on useiden tutkimusten mukaan parempi vastustuskyky, jolloin kyky selviytyä mahdollisista tartunnoistakin on siten parempi.

Nyt palvelun saa käyttöön normaalilla jäsenmaksulla, mutta jatkossa palvelu on käytettävissä lisämaksusta. Lisäksi palvelu tulee kuulumaan Vocatumin Pro -jäsenyyteen (129 €/kk).

Mitä etävalmennus jäsenyys sisältää: