fbpx

Vocatum on rekisteröinyt Tavallisten ihmisten kuntosali -sloganin

Vocatum rekisteröi heidän tunnetuksi tekemänsä Tavallisten ihmisten kuntosali -sloganin omakseen. Sloganin rekisteröinti on kaiku asiakkaiden suusta sekä viestistä, että kuntosaliharjoittelu on jokaisen ihmisen oikeus.

Olemme saaneet valtavan määrän kiitosta sloganistamme Tavallisten ihmisten kuntosaliⓇ. Sitä on kehuttu paljon sen vuoksi, koska Vocatumille jokainen ihminen voi kokea olevansa tervetullut. Tämä slogan on muodostunut ajan saatossa asiakkaidemme puheesta. Tästä kuuluu iso kiitos asiakkaillemme, että he ovat tuoneet esille sen mitä ihmiset kaipaavat.

-Asiakkaamme ovat toimintamme alusta-alkaen kertoneet, että “tämä on kyllä sellainen tavallisten ihmisten kuntosali, tänne on helppo tulla”, Vocatumin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kolmonen kertoo sloganin syntymisestä.

Vocatumille uskaltaa jokainen ihminen tulla

Vocatumille jokainen uskaltaa tulla kohottamaan kuntoaan, lähtötasostaan riippumatta. Ihmisten mielessä elää kuitenkin vahvasti mielikuva, että kuntosaliharjoittelu olisi vain nuorille ja jo ennestään hyväkuntoisille. Tämän mielikuvan muuttamiseen tarvitaan rohkeasti omalla tavalla toimivia uranuurtajia. Suurin osa ihmisistä kokee olevansa tavallisia ihmisiä vaikkakin jokainen tiedostaa olevansa ainutlaatuinen yksilö. Sen vuoksi Vocatumin palvelupolussa on huomioitu jokaisen ihmisen henkilökohtaiset tarpeet. Asiakkaan henkilökohtaista palvelupolkua on hiottu pian jo kymmenen vuoden ajan paremmaksi ja tehokkaammaksi.

-Todella monet ihmiset ovat tulleet kiittelemään, että he ovat löytäneet meillä kuntosaliharjoittelusta elämäntavan. Se on varmasti suurin kiitos mitä voimme saada päivittäin tekemästämme työstä, Vocatumin markkinointijohtaja Jyrki Kolmonen kertoo innoissaan.

Meidän viesti on se, että hyvinvointi kuuluu jokaiselle, omaan taustaan tai historiaan katsomatta. Siihen tarjoamme puitteet, joita ihmiset tarvitsevat. Henkilökohtainen palvelu on pääasiana, koska me autamme lähtötasosta riippumatta ihmisiä kuntoilun pariin, asiakkaan tarpeet huomioiden. Meillä ei tarvitse olla ammattilainen tai tietää jotain treenaamisesta vaan pitää ainoastaan tietää, että haluaa parempaan kuntoon. Siitä halusta alkaen, me autamme ja sitä varten Vocatum on.

Siksi rekisteröimme sloganin Tavallisten ihmisten kuntosali.

@Vocatum uutiset

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös