fbpx

Vocatum korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen

Suomessa nousi vuoden 2018 tilinpäätöstietojen pohjalta 2,7 %:a yrityksistä korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen. Vocatum oli yksi tähän joukkoon kuuluvista yrityksistä. Tähän joukkoon pääseminen on vaatinut työntekijöiltä mahtavaa työskentelyä sekä yrityksen johdolta määrätietoisten toimien tekemistä talouden reunaehdot huomioiden.

Vocatumilla ollaan luonnollisesti innoissaan siitä, että yritys on noteerattu korkeimpaan luottoluokitukseen kuuluvaksi yhtiöksi. Kuluttajan näkökulmasta ajateltuna tämä tarkoittaa sitä, että kyseisten yhtiöiden jatkuvuuteen voi luottaa.

-Luottoluokituksella on iso merkitys ja se on hieno tunnustus siitä, että työtä on tehty oikein pidemmän aikaa. Se on myös tärkeää, että luottoluokituksella pystyy osoittamaan sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille, että meidän kanssa voi toimia luottavaisin mielin, kertoo Vocatumin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kolmonen

Jukka-Pekasta tuli Vocatumin toimitusjohtaja kesällä 2016, jolloin yhtiö oli avannut uuden toimipisteen uudelle paikkakunnalle Pirkkalaan. Lisäksi yhtiössä oli tulossa sukupolven vaihdos, joka toteutettiin maaliskuussa 2017.

Hänen pääasiallinen tavoitteensa oli saada yhtiön talous hyvään kuntoon, jotta yritys voisi kasvaa tulevaisuudessa ja korkeimman luottoluokituksen saaminen on osoitus määrätietoisesta työstä yhtiön hyväksi.

Määrätietoinen työ on opettanut myös nuorta toimitusjohtajaa siihen, että yhteistyökumppaneiksi kannattaa valita mielellään luotettavia yrityksiä. Näiden kanssa voidaan yleensä puhua pitkistä ja hedelmällisistä suhteista

-Tottakai luottoluokitus antaa positiivisen kuvan yrityksestä, sillä ainoastaan 2,7% kaikista yrityksistä on saanut viime vuodelta kolmen A:n luottoluokituksen. Näkisin näin, että mikäli mietin kahden tasavahvan yhteistyökumppanin välillä ja tämä on erottava tekijä niin kallistun siihen kummalla luokitus on parempi, hän päättää.

@Vocatum uutiset

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös