fbpx

Rasvanpoltto ilman lihasmassan katoamista

Tiesitkö, että ylimääräinen rasvakudos kehossa ei
pelkästään tunnu ikävältä, vaan se on pitkällä aikavälillä myös suuri uhka
terveydellesi. Liiallinen rasvan määrä kehossa aiheuttaa mm. matala-asteista
tulehdusta, mikä taas altistaa monille perussairauksille, kuten metaboliselle
oireyhtymälle, 2 tyypin diabetekselle sekä sydän- ja verisuonitaudeille.

 

Haaveiletko olevasi hyvinvoiva ja energinen ihminen?
Tiesitkö, että voit saavuttaa näkyviä ja etenkin tuntuvia tuloksia jopa
viikossa ja parin kuukauden aikana voit saavuttaa jo terveydellesi merkittäviä
tuloksia. 

Tuntuuko, että joka suunnasta tulee uusia ohjeita ja trendejä, joiden mukaan sinun pitäisi päästä parempaan kuntoon helposti ja nopeasti? Oletko ehkä kokeillutkin jotakin trendiä, mutta saanut lähteneet kilot korkojen kera takaisin? Haluaisitko jonkun kertovan sinulle, mitä pitäisi tehdä ja miten, saadaksesi hyvinvointisi pysyvästi uudelle tasolle?

 

Toimiiko hittidieetit?

Meiltä kysytään jatkuvasti ketodieeteistä, hiilihydraattien pois jättämisestä ym. pinnalla olevista kuumista trendeistä. Kuitenkin, jos olisi olevassa vain yksi oikea tapa poistaa ihmisten ylipaino-ongelmat maailmasta, emme jatkuvasti painisi näiden asioiden kanssa. Osalle trendidieeteistä on varmasti apua, mutta suurimmalle osalle ihmisistä toimii normaali terveellinen ruokavalio kaikista parhaiten.

Mutta mikä sitten on oikeanlainen ruokavalio kussakin elämän- ja terveydentilan vaiheessa? Miten tämä kaikki voidaan tehdä ilman, että menetän lihasmassaani? Voinko luottaa siihen, että pudotetut rasvakilot eivät tule korkojen kera takaisin? Voinko luottaa siihen, että juuri tämä verkkovalmennus auttaa minua pääsemään vihdoinkin tasapainoon hyvinvointini kanssa?

Mikäli mietit näitä kysymyksiä, jatka lukemista. Me olemme Vocatumilla auttaneet, motivoineet, valmentaneet ja tukeneet tuhansia tavallisia ihmisiä liikunnan ja parempien elämäntapojen pariin. Meiltä pyydetään jatkuvasti keinoja mm. rasvanpolttoon sekä painonpudotukseen. Olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme näiden projektien parissa. Jotta voisimme auttaa kaikkia ketkä tarvitsevat apuamme, olemme luoneet verkkokurssin aiheen tiimoilta.

Rasvanpoltto on yksinkertaista, kun ymmärtää muutamia siihen liittyviä lainalaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi se, että ihminen tarvitsee hyvänlaatuisia rasvoja mm. hormonitoimintojen ylläpitämiseen, proteiineja lihasmassan ylläpitämiseen ja kasvattamiseen sekä hyvänlaatuisia hiilihydraatteja energian- sekä tärkeiden ravintoaineiden lähteenä. Lisäksi tarvitaan runsaasi kasviksia ja marjoja turvaamaan kuitujen sekä tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saanti. 

Rasvanpolton kannalta tärkeä asia on syödä oikea määrä oikeita asioita suhteessa omaan energiankulutukseen. Nämä kaikki ovat laskettu sinulle valmiiksi rasvanpolton perusteet -verkkokurssillamme. Lisäksi saat runsaasi faktatietoja ja perusteluja siitä, miksi näin kuuluu tehdä.

Kun ostat tämän verkkokurssin, saat selkeät ohjelmat lihaskuntoharjoitteluun kotona tai kuntosalilla, rasvanpolttoruokavalion sekä ravinto-ohjeistukset, jotka ovat luotu Suomalaisten ravitsemussuositusten pohjalta sekä laajan tietopaketin rasvanpolton perusperiaatteista. Verkkokurssin avulla pääset helposti alkuun rasvanpolttoprojektissasi ja kurssin ohjeita noudattamalla saat takuulla aikaan pysyviä muutoksia kehossasi.

Verkkokurssin ovat luoneet Vocatumilla työskentelevät fysioterapeutti/personal trainer Pauliina Kytölinna, sairaanhoitaja/ personal trainer Annu Kolmonen
sekä liikuntaneuvoja/personal trainer Karoliina Pitkänen. Tämän moniammatillisen tiiimin ansioista kurssin sisältö on rakennettu varmasti terveyttä edistävästä näkökulmasta ja voit luottaa siihen, että kurssilla esiin tulevat asiat pohjaavat tutkittuun tietoon. Vahvan koulutustaustan lisäksi tekijöillä on yhteensä 9 vuoden kokemus valmentamisesta Vocatumilla.

Mitä tulet oppimaan kurssilta?

 • Opit tietämään mitä systemaattinen rasvanpoltto on.
 • Opit valitsemaan itsellesi sopivan, rasvanpolttoa tukevan ruokavalion.
 • Opit, millaisella liikunnalla poltat rasvaa parhaiten.
 • Opit rytmittämään harjoitteluasi oikein.
 • Opit valitsemaan itsellesi sopivan treenipainon päästäksesi tehokkaasti tavoitteisiisi.
 • Opit selättämään tasannevaiheen, kun tulokset alkavat junnaamaan paikoillaan.
 • Opit tekemään treeniliikkeesi oiken, selkeiden tekniikkavideoiden avulla.

Kun ostat kurssin heinäkuun loppuun mennessä, saat ennakko-ostajan etuna 89€-hintaisen kurssin hintaa 49€! Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi välittömästi kurssin ostamisen jälkeen ja kurssin sisältö on käytettävissäsi 365 vuorokautta. Lähes kaikki materiaali on myös tulostettavissa PDF-tiedostona, joten voit hyödyntää kurssimateriaaleja pidempääkin. Kurssin ostettuasi saat linkin sähköpostiisi kurssille kirjautumista varten. 

Sinulla on 100 % rahat takaisin takuu 14 päivän ajan, joten kurssi on sinulle täysin riskitön.

Annu luurit päässä

Eikä tässä vielä kaikki! Ennakko-ostajana saat lisäksi käyttöösi valmentajan puhelinnumeron. Tämän ansiosta voit soittaa tai lähettää viestiä valmentajallesi mieltäsi askarruttavista kysymyksistä ja asioista. Tämä etu on käytettävissäsi 4 kertaa kahden ensimmäisen kuukauden aikana ostettuasi verkkovalmennuksen. Valmentajan tuki tulee olemaan sinulle todella suuri henkinen turva, johon voit tukeutua laittaessasi hyvinvointiasi parempaan kuntoon.

 

Henkilökohtainen palvelu kuuluu Vocatumin DNA:han, joten sinut kohdataan varmasti henkilökohtaisesti.

Voinko maksaa palvelun esimerkiksi liikuntaseteleillä?

 Kyllä, voit maksaa palvelun myös liikuntaseteleillä. Mikäli haluat maksaa palvelun liikuntaseteleillä, sinun tulee olla yhteydessä joko sähköpostilla verkkosali@vocatum.fi tai soittamalla numeroon 075 328 5520

Nämä kaikki asiat sisältyvä kurssiin, jonka maksat vain kerran ja ovat käytettävissä 365 vuorokautta kurssin ostamisen jälkeen

 • Teoriaosuuden rasvanpoltosta
 • Teoriaosuuden rasvanpolttoliikunnasta
 • Teoriaosuuden oikean treenipainon valinnasta
 • Teoriaosuuden rasvanpolttoruokavaliosta
 • Teoriaosuuden, kuinka selätät tasannevaiheen ja jatkat suotuisaa kehittymistä
 • Useita valmiita ruokavalio-ohjeita
 • Ohjeet oikean ruokavalion valitsemiseen
 • Selkeät videot liikkeiden tekemiseen puheohjauksella
 • Valmiit rasvanpolttoa tukevat treeniohjelmat salille
 • Valmiit rasvanpolttoa tukevat treeniohjelmat kotiharjoitteluun

Nämä asiat odottavat sinua, kun otat kurssin opit käyttöön

 •  Askeleesi muuttuu kevyemmäksi ja voit alkaa mm. nauttimaan jopa lenkkeilystä.
 • Kun nouset vuoteesta aamulla, tunnet itsesi virkeäksi ja hyvin leväänneeksi.
 • Syöt kunnon lounaan ja alat välttämään kahvihuoneen pöydältä löytyviä nopeita naposteltavia herkkuja sekä napostelusta johtuvaa häpeän tunnetta.
 • Uskallat syödä kunnolla ja tiedät mikä sinun hyvinvoinnillesi on terveellistä. Sinun tarvitsee vain noudattaa kurssilta saamiasi yksinkertaisia ohjeita.
 • Alat katsomaan itseäsi peilistä tyytyväisenä ja saat itsestäsi ulos pystyvämmän ihmisen.
 • Uskot itseesi ja alat luottamaan, että voit saavuttaa elämässäsi vielä paljon suuria asioita.

Muista tämä! Sinulla on 100 % rahat takaisin takuu 14 päivän ajan, joten kurssi on sinulle täysin riskitön.

Kuntotesti ja kehonkoostumusmittaus 0 € - Etu 31.8. asti!
Lunasta etu