fbpx

Vocatum Kempele uudistuu – uudet mahtavat tilat avataan syksyllä 2021

Vocatum Kempeleen kuntosali muuttaa syyskuussa uusiin ja upeisiin tiloihin Linnunradalle, Zatelliitin alueelle.

Vocatum Kempeleen suosio on kasvanut jatkuvasti. Kysyntää on ollut jo usean vuoden enemmän kuin mihin olemme pystyneet kunnolla vastaamaan.

Olemme saaneet asiakkailtamme jatkuvasti viestiä, että olisi miellyttävämpää treenata hieman väljemmissä, isommissa ja monipuolisemmissa tiloissa.

Toiveisiinne on nyt vastattu! Kempeleeseen nousee nyt uusi upea sali Linnunradalle.

Helposti saavutettavissa mahtavilla kulkuyhteyksillä

Lähellä Zeppeliinin kauppakeskusta oleva Linnunrata valikoitui pitkän ja perusteellisen pohdinnan päätteeksi parhaaksi mahdolliseksi sijainniksi uudelle Vocatum Kempeleen kuntosalille.

Sijaintia pohtiessamme otimme huomioon nykyisten asiakkaidemme yleisimmät asuinpaikat. Suurin osa Vocatum Kempeleen asiakkaista asuu Oulun alueen eteläpuolella.

Linnunrata ja Zatelliitin alue tarjoavat loistavat kulkuyhteydet muun muassa Linnakankaalle, Kokkokankaalle, Metsokankaalle, Kaakkuriin, Liminkaan, Tyrnävälle sekä koko Oulun eteläpuoliskolle.

Laitevarustelu Oulun kärkiluokkaa

Vocatum Kempeleen uusi kuntosali tulee olemaan varustelultaan Oulun seudun laadukkaimpien ja monipuolisimpien kuntosalien joukossa yhdessä Vocatum Kynsilehdon kanssa.

Suurin osa laitteista tulee olemaan pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Technogymin valmistamia.

Technogym valmistaa mielestämme ylivoimaisesti maailman laadukkaimmat kuntosalivälineet. Upouudet huipputason laitteet toimivat saumattomasti yhdessä Technogymin älyavainten ja Mywellness-sovelluksen kanssa.

Suurien tilojen ja mainion laitevarustelun lisäksi Vocatum Kempeleen uudelle kuntosalille on tulossa myös toimitilat jopa kahdeksalle hierojalle.

Alla näkyvässä 3D-mallinnuskuvassa on havainnollistettu ensimmäisiä visioitamme tulevasta kuntosalista. Kuvassa tulee hyvin esiin tilojen väljempi suunnittelu laitteiden välillä sekä valoisa ympäristö.

Vaikuta kuntosalin palveluihin vastaamalla kyselyyn

Nykyisille asiakkaillemme tarjoamme mahdollisuutta osallistua uuden Kempeleen kuntosalin suunnitteluun mielipidevaikuttajan roolissa.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä ja anna meille ideoita siitä, mitä juuri sinä toivoisit uudelta kuntosalilta. Käymme kaikki palautteet huolellisesti läpi. Pyrimme huomioimaan toiveenne kuntosalin suunnittelussa mahdollisimman hyvin.

Valitse Vocatum jo tänään

Etkö ole vielä Vocatumin jäsen? Haluaisitko päästä treenaamaan Kempeleen uudelle kuntosalille niin pian kuin mahdollista?

Varmista paikkasi jo nyt ja LIITY JÄSENEKSEMME!

Jäsenyyteen kuuluvat personal trainer -palvelu, oma kuntosaliohjelma ja säännölliset tapaamiset valmentajasi kanssa. Jäsenyys maksaa vain 49 euroa kuussa.

Tartu Vocatumin jäsenyyteen jo tänään, niin pääset treenaamaan uudelle salille ensimmäisten joukossa!

vocatum kuntosali

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös