fbpx

Osta ennakkojäsenyys upouudelle Vocatum Kempeleen kuntosalille – 2 kk jäsenyyttä -50 %

Osta ennakkojäsenyys upouudelle Vocatum Kempeleen kuntosalille – 2 kk jäsenyyttä -50 %

Osta ennakkojäsenyys uudelle Vocatum Kempeleen kuntosalilla –  2 kk puoleen hintaan!

 

Vocatum Kempeleen kuntosali muuttaa marraskuussa 2021 uusiin ja uljaisiin lähes 1000 neliön tiloihin Zatelliitin alueelle.

Linnunradalle Zatelliitin alueelle nousevalla salillamme on miltei tuhannen neliön edestä tilaa kuntosalille, suihku- ja pukuhuoneille sekä PT- ja hierontapalveluille.

Suuret ja valoisat uudet tilamme mahdollistavat laitteiden väljemmän sijoittelun. Tilaa on nyt reilusti entistä enemmän myös siisteille pukuhuoneille ja suihkutiloille.

Upouusien laitteiden ja pukuhuoneiden lisäksi tuoreen Vocatum Kempeleen palvelutarjontaan kuuluvat hierontatilat jopa kahdeksalle hierojalle.

Varmista paikkasi tuliterällä Vocatum Kempeleen kuntosalilla ostamalla ennakkojäsenyys nyt.

Kun ostat ennakkojäsenyyden, voit aloittaa jäsenyyden jo Kempeleen vanhalta salilta!

Paikat menevät kovaa vauhtia, joten tartu tarjoukseen nyt!

HUOM! Liittyessä jäseneksi maksettavaksesi tulee aluksi 49 € liittymismaksu. Tältä sivulta ostettaessa liittymismaksu on sinulle nyt 10 € halvempi eli vain 39 €!

Poista

*Ostamalla jäsenyyden hyväksyt myös Sopimusehdot

Jäsenyys meillä

Liittyessäsi jäseneksi varaamme sinulle ajan kehonkoostumusmittaukseen sekä kuntotestiin, jonka jälkeen kuntosaliohjaajasi tekee Sinulle harjoitteluohjelman omien toiveidesi mukaisesti ja käymme ohjelman yhdessä läpi. Jäsenyydessämme on vain kuukauden irtisanomisaika

Mitä jäsenyys sisältää: