fbpx

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

Vocatum Kempele sai ansaitsemansa tunnustuksen kun Suomen Yritysvaliot tekivät tutkimuksen Kempeleen alueen ihmisten tyytyväisyydestä käyttämiinsä palveluihin. Suomen Yritysvaliot soittavat ihmisille satunnaisotannalla ja kysyvät heidän mielipidettään.

Kempeleen kuntosalivastaava Jaana Hannula on tyytyväinen kunnianosoituksesta ja hän nostaa heti kärkeen henkilökohtaisen palvelun tärkeyden. “Tämä on todella mukava huomionosoitus siitä että henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan huomioonottaminen on sitä mitä ihmiset nykyään kaipaavat. Tämä kannustaa taas myös jaksamaan omassa työssä”, hän kiittelee.

Ei ole myöskään itsestään selvää, että saa työskennellä joka päivä mukavien asiakkaiden kanssa. “Ihanat asiakkaamme on tässä työssä parasta ja tämä on mahtava kiitos heiltä”, Jaana kiittelee asiakkaitaan.

Vocatumilla on alusta-alkaen panostettu siisteyteen sekä siihen, että laitteet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. “Meillä on siivooja meidän palkkalistoilla, joten hän pitää huolen aina siisteydestä ja hänellä on vapaus siivota niin kauan, että on siistiä. Lisäksi kuntosalilaitteisiin tehdään iso huolto kaksi kertaa vuodessa ja kevyempi huolto kerran kuukaudessa. Laiterikon sattuessa kuntosalilaitteet korjataan mahdollisuuden mukaan heti tai mikäli osia pitää vaihtaa niin korjaus pyritään tekemään seuraavaan arkipäivään mennessä”, Jaana kertoo laitehuollosta sekä siisteydestä.

Asiakas otetaan alusta lähtien henkilökohtaisesti ja Vocatumin jäsenyyteen kuuluu aloituskuntotesti kehonkoostumusmittauksella, henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja ohjelman läpikäynti, kuntosaliohjelma päivitetään säännöllisesti kolmen kuukauden välein ja saadut tulokset katsotaan testein kuuden kuukauden välein. “Jokainen ihminen on mielestäni samanarvoinen, mihinkään ulkoiseen seikkaan katsomatta”, Jaana kertoo asiakaspalvelustaan.

“Asiakaspalvelu koostuu ihan perusasioista; kohteliaasta ja ystävällisestä käytöksestä”, Jaana päättää lopuksi. Näissä sanoissa on painoarvoa ja Kempeleläiset ovat saaneet sanoa siihen oman mielipiteensä.

Iso kiitos mahtaville asiakkaillemme asiakasuskollisuudesta kuntosaliamme kohtaan!

@Vocatum uutiset
Jyrki Kolmonen

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös