fbpx

Teija Holm: ”Yhteisöllinen ja mukava sali”

Teija Holm treenaa Vocatumilla useammalla eri ohjelmalla. Hän arvostaa salin rauhallisuutta ja sitä, että kuulumisia vaihdetaan treenin lomassa. Myös ohjaus ansaitsee kiitoksen. Salille voi tulla luottavaisin mielin.

Teija Holm työskentelee päiväkeskuksessa ja tekee päivätoiminnan ohjaajan työtä.

– Olen aikoinaan harrastanut kuntosalia paljonkin. Juoksen kesät ja talvet säännöllisesti ja nykyään käyn kuntosalilla siinä sivussa. Tulin Pirkkalan Vocatumin asiakkaaksi viime syksynä, kun jouduin muuton myötä vaihtamaan salia, Teija kertaa.

Monipuolista treeniä

Teija treenaa monipuolisesti erilaisia ohjelmia hyödyntäen.

– On esimerkiksi ala- ja ylävartalotreeni ja kaksi aerobista treeniä. Treeneistä tulee lihasvoimaa ala-, keski- ja ylävartaloon. Ylävartalotreeniä olen kuitenkin vähentänyt viime aikoina, Teija kertoo.

Lisäksi Teija käy toiminnallisessa Omnia-treenissä, joka tehdään kuntosalilla kehon omalla painolla apuvälineitä hyödyntäen.

– Mukana on muun muassa nyrkkeilysäkki ja punnerrustanko. Siinä treenissä pystyy tekemään äärettömän paljon kaikkea. Teen yleensä 8–9 liikettä kolmen sarjassa, Teija kuvailee.

Teija on tyytyväinen Vocatumin ohjaukseen ja neuvontaan. Personal Trainer –palvelut kuuluvat jäsenyyteen. Uusiin ohjelmiin on aina tarjolla opastusta.

– Jos on ongelmia, niin katsomme yhdessä, miten liikkeen voisi tehdä oikein. Aina voi mennä kysymään ja aina saa hyvät ohjeet siihen, mikä on turvallisinta. Täällä on loistavat koneet, Teija kiittelee.

Kuulumisia vaihdetaan puolin ja toisin

Vocatumissa Teija arvostaa salin rentoa ilmapiiriä. Salilla saa uusia tuttavia ja ystäviä.

– Vocatum erottautuu rauhallisuudellaan. Täällä ei ole hälyä, ja jos haluaa kuunnella musiikkia tai radiota, niin omilla kuulokkeilla sen pystyy tekemään. Täällä on mukavaa porukkaa, ja salille on kiva ja kotoinen tunne tulla! Aina vaihdetaan muutama sana puolin ja toisin, ja vastaanoton tytöt kysyvät, että olisiko aika päivittää ohjelmaa, Teija iloitsee.

Tavoitteenaan Teijalla on säilyttää lihaskunto hyvänä, sillä myös juoksuharrastus vaatii sitä. Saliharrastusta kannattaa hänen mukaansa ehdottomasti kokeilla.

– Tänne kannattaa tulla luottavaisin mielin, sillä Pirkkalan Vocatum on yhteisöllinen ja mukava sali. Täällä tavallisenkin ihmisen on sopiva tehdä, eikä tarvitse olla viimeisen päälle, Teija päättää.

Artikkeli on Suomen Asiakaskokemusten kirjoittama artikkeli Vocatumin asiakaskokemuksista


Kuntosali + personal trainer 49 €/kk, kuukauden irtisanomiajalla

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös