fbpx

Tarjan unen- ja elämänlaatu ovat parantuneet huomattavasti kuntosaliharjoittelun avulla

Kuntosaliharjoittelua miettiessä yksi tärkeimmistä asioista hyvien kuntosalilaitteiden lisäksi on kuntosalin hyvä ilmapiiri. Tarja ihastui Vocatumin ilmapiiriin tutustuttuaan ensin kuntosaliimme.

“Arvostan sitä, että heti Vocatumille tullessa havaitsin hyvän ilmapiirin ja siisteyden. Lisäksi se, että täällä ei soi musiikki, on ehdottomasti plussaa. Silloin jokaisella on mahdollisuus valita kuunteleeko treenatessa musiikkia” Tarja aloittaa kertomalla, miksi hän valitsi Vocatumin kuntosalikseen.

Muutenkin kuntosaliharjoittelu on mahdollistanut Tarjalle oman hyvinvoinnin parantamisen – Muun muassa hänen painonsa on pudonnut viimeisen vuoden aikana jo yli 13 kiloa.

-“Kuntosaliharjoittelu on mahdollistanut minulle sen, että aloin monen vuoden tauon jälkeen viime talvena pyöräilemään töihin. Se on auttanut minua pudottamaan viimeisen vuoden aikana painoa todella paljon. Olen aina liikuntasuorituksen jälkeen paljon energisempikin” nytkin erittäin iloisella tuulella oleva Tarja kertoo innoissaan.

Selkäkivut ovat vähentyneet

Kuntosali oli Tarjalle luonnollinen vaihtoehto selän lihasvoiman ylläpitämisessä ja parantamisessa. Kaksi vuotta sitten aloitetun kuntosaliharjoittelun myötä aikaisemmat, säännölliset selkäoireet ovat vähentyneet huomattavasti.

-“Olen kokenut selkäkipuja, joita on myös kuntoutettu. Innostuin salilla käymisestä ja kun pitää selkälihakset vahvoina, kipuja ei juurikaan enää ole ollut” hän kertoo.

Alkuinnostuksen jälkeen Tarjan harjoitusmotivaatiota on ylläpitänyt treenin jälkeen tuleva hyvä olo sekä mukavat kanssatreenaajat.

-“Se  hyvä olo treenin jälkeen ja mukava porukka salilla auttavat jatkamaan harjoittelua. Hyvä yleiskunto pysyy kunhan jatkaa treenejä” hän lisää.

Palautumisen Tarja nostaa mielellään esille. Hänen unen laatu on parantunut merkittävästi kuntosaliharjoittelun avulla. Lisäksi Tarja on tehostanut lihaksistonsa palautumista säännöllisellä hieronnalla, jota hän suositteleekin kuntosaliharjoittelun kylkeen.

Hyvä harjoitusohjelma ohjaa omatoimisuuteen

Kuntosaliharjoittelua aloittaessa itselle sopiva harjoitusohjelma on pitkällä aikavälillä olennaista. Tarja kiittää asiantuntijoitamme tästä suurella lämmöllä.

-“Sain heti alkuun erittäin hyvän kuntosaliohjelman ja koin, että minun tavoitteitani ja toiveitani kuunneltiin. Lisäksi sain ammattitaitoisen ohjauksen, jonka vuoksi kuntosaliharjoittelun aloittaminen oli helppoa tuoden itsevarmuutta itsenäiseen harjoitteluun” hän kertoo.

Yksi olennaisimpia asioita on myös sopeuttaa oma kuntosaliohjelma elämän eri vaiheisiin. Murtunut, kipsattu jalkakaan ei estänyt Tarjan harjoittelua, vaan hän pystyi paranemisjakson aikana huolehtimaan muiden kehon osien kunnosta.

-“Muuten olin täysin sidottuna kotiin jalan ollessa kipsattuna. Lääkäri nauroi minulle, kun pyysin lupaa mennä salille kipsatulla jalalla. Sanoi vain, että jaloilla ei sitten saa tehdä mitään” hän nauraa hauskalle tilanteelleen.

Monia voi askarruttaa salille lähtö, vaikka tietäisi lihaskuntoharjoittelun oleelliset terveysvaikutukset. Tarja rohkaisee kaikkia lähtemään reippain mielin salille ja heittämään ennakkoluulot pois.

-“Ei täällä tarvitse hävetä mitään. Ensin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja ei muuta kuin treenaamaan” hän vahvistaa asian lopuksi.

@Vocatum uutiset
Jyrki Kolmonen

Vocatumin poikkeuksellisen kattavaan jäsenyyteen kuuluu

 • Kunnon alkukartoitus ja personal trainerin haastattelu
 • Personal trainerin laatima juuri Sinulle suunniteltu harjoitteluohjelma
 • Kuntosaliohjelman opastustapaaminen personal trainerin johdolla
 • Kuntotestaukset 6 kuukauden välein
 • Tsekkaus tapaaminen personal trainerin kanssa 3 kuukauden välein
 • Opastavat kuntosalilaitteet
 • Moderni treeniympäristö- ja välineet
 • Vapaa kuntosalin käyttö joka päivä klo 5-23
 • Personal trainereiden vastaanotot ma-to klo 8-21 ja pe klo 8-18
 • Henkilökohtainen Mywellness -avain ja -palvelu
 • Siisti ja kodikas harjoitteluympäristö
 • Ei pitkää sitoutumista, kuukauden irtisanomisajalla

Tämä kaikki vain 49 € kuukaudessa, alussa kertaluonteisesti liittymismaksu 40 € sekä Mywellness -avain 20 €.

LIITY JÄSENEKSI!

 

Tarina on osa juttusarjaa, jossa tuomme julki positiivisia kokemuksia sekä myönteisiä terveysvaikutuksia kuntosaliharjoittelusta. Koemme, että meillä Vocatumilla on erittäin merkittävä yhteiskunnallinen rooli olla mahdollistamassa monille terveempi elämä pidemmän ja paremman työkunnon säilyttämisessä.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

  Tietosuojaseloste

  Lue myös