fbpx

Sairastuin syöpään, mutta en koskaan ajatellut jättäväni kuntosaliharrastusta

Olen harrastanut kuntosalikäyntiä yli kolme vuotta. Liikunta on aina ollut osa elämää. Ennen kuntosalia olen harrastanut vuosia zumbaa ja muita ryhmäliikuntalajeja. Ajatus saliharjoitteluun lähti neljä vuotta sitten todettuun kaularankasairauteen. Lääkäri suositteli ensisijaisesti lihasvoiman ylläpitämistä, joten ainoa vaihtoehto oli saliharjoittelu jolla saa pidettyä kaularangan rappeuman kurissa.

Ensivaikutelma kuntosalista oli heti positiivinen. Innostuin salilla käymiseen heti ensi kerrasta lähtien. Mukava ja miellyttävä paikka eikä tarvitse olla sidottuna aikaan kuten noissa aikaisemmissa liikuntamuodoissa.

Hyviä puolia Vocatum kuntosalilla on henkilökohtainen harjoitteluohjelma, joka räätälöidään henkilökohtaisesti jokaiselle sopivaksi. Myös tärkeänä osana on paikan läheinen sijainti ja salin viihtyvyys on erinomaista. Jo pukuhuoneelle tultaessa tunnelma on leppoisa. Tervehditään ja vaihdetaan kuulumisia jo tutuiksi tulleiden ihmisten kanssa. Jopa hyviä treenejä toivotetaan ja näin on mukava aloittaa treeni. Eikä unohdeta mukavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Vocatum tulee olemaan minun kuntosali jatkossakin.

Kuntosaliharjoittelun hyöty on ollut monipuolinen, kokonaisvaltaista koko kropan hyvinvointia ja hyvän kunnon aikaansaamista. Monipuoliset laitteet ja välineet ovat tuoneet uutta innostusta kokeilemaan uusia mahdollisuuksia kohottaa kuntoa.

Nyt kahdeksan kuukauden pakollisen saliharjoittelutauon jälkeen olen palannut takaisin tärkeän harrastuksen pariin. Sairastuin viimevuoden lopulla syöpään. Minulla oli kuitenkin koko ajan vahva usko siitä, että palaan takaisin kuntosaliharjoittelun pariin. Rankkojen hoitojen ja toipumisen jälkeen odotin sitä päivää, jotta sain luvan aloittaa saliharjoittelun. Harjoitteluohjelma suunniteltiin ihan uusiksi ja aloitettiin helpoilla ja kevyellä ohjelmalla. Näin on hyvä jatkaa tästä eteenpäin!

Satu 47 vuotta

Vocatumin poikkeuksellisen kattavaan jäsenyyteen kuuluu

 • Kunnon alkukartoitus ja personal trainerin haastattelu
 • Personal trainerin laatima juuri Sinulle suunniteltu harjoitteluohjelma
 • Kuntosaliohjelman opastustapaaminen personal trainerin johdolla
 • Kuntotestaukset 6 kuukauden välein
 • Tsekkaus tapaaminen personal trainerin kanssa 3 kuukauden välein
 • Opastavat kuntosalilaitteet
 • Moderni treeniympäristö- ja välineet
 • Vapaa kuntosalin käyttö joka päivä klo 5-23
 • Personal trainereiden vastaanotot ma-to klo 8-21 ja pe klo 8-18
 • Henkilökohtainen Mywellness -avain ja -palvelu
 • Siisti ja kodikas harjoitteluympäristö
 • Ei pitkää sitoutumista, kuukauden irtisanomisajalla

Tämä kaikki vain 49 € kuukaudessa, alussa kertaluonteisesti liittymismaksu 40 € sekä Mywellness -avain 20 €.

LIITY JÄSENEKSI!

 

Tarina on osa juttusarjaa, jossa tuomme julki positiivisia kokemuksia sekä myönteisiä terveysvaikutuksia kuntosaliharjoittelusta. Koemme, että meillä Vocatumilla on erittäin merkittävä yhteiskunnallinen rooli olla mahdollistamassa monille terveempi elämä pidemmän ja paremman työkunnon säilyttämisessä.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

  Tietosuojaseloste

  Lue myös