fbpx

Säännöllinen kuntosaliharjoittelu poisti Eijalta 63 niska- ja selkäongelmat

Kuvituskuva

Eija aloitti kuntosaliharjoittelun maltillisesti. Aloittaessaan kuntosaliharjoittelua, hän ei pystynyt juoksemaan ollenkaan nilkkojen nivelrikkojen vuoksi. Hän aloitti kuntosaliharjoittelun siksi, että kunto säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään ja pääsisi terveenä eläkkeelle.

Eläkkeelle tämä rouva pääsi 1.12., joten hänen yksi tavoite toteutui, terveenä eläkkeelle. Nyt hänen tavoitteena on pitää itsensä hyväkuntoisena eläkeläisenä. Eija on saanut hyvin konkreettisiakin hyötyjä omaan kuntoonsa.

 

-Juoksemaan en edelleenkään pysty, koska nivelrikko haittaa harjoittelua edelleen. Niska –ja selkäjumeja minulla ei ole enää ollut ollenkaan. En edes muista milloin niitä olisi viimeksi ollut, että kyllä tästä on iäkkäämmällekin hyötyä todella paljon. Jalkaongelmiin olen saanut merkittävästi parannusta, joten tästä on konkreettista hyötyä minulle, Eija iloitsee.

Vocatumilla jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan henkilökohtainen kunto-ohjelma, alkukartoituksen sekä ohjaajan haastattelun perusteella. Nämä kuuluvat luonnollisena osana personal trainer jäsenmaksua. Näissä otetaan huomioon ihmisen lähtötilanne sekä henkilökohtaiset tavoitteet. Eijalle lähtötilanteessa tärkeää oli se, että hän jaksaisi loppuajan töissä ennen eläkeikää ja saisi apua jo edellä mainittuihin vaivoihin.

-Töissä olen jaksanut nyt paljon paremmin ja on ollut miellyttävää aloittaa eläkeaika ehkä paremmassa kunnossa mitä uskalsin edes haaveilla. Minä sain Vocatumilta todella monipuolisen ja hyvän ohjelman, jota on ollut mukava toteuttaa. Juttelinkin tyttöni kanssa ja sanoin hänelle, että ”onpa ollut kuntosalikäynnistä apua”, hän kertoo suupielet hymyssä. Tämän kuuleminen tuo kirjoittajallekin hymyn huulille, koska nämä ovat niitä tärkeimpiä asioita mitä meidän henkilökunta tekee. Heille on sydämenasiana se, että he voisivat auttaa ihmisiä parempaan kuntoon ja nämä ovat konkreettisia kiitoksen osoituksia myös heille.

Harjoittelusta apua myös onnettomuuksissa

Ihmiset alkavat usein tekemään asioita vasta sitten kuin on pakko. Esimerkiksi jos on loukannut itseään onnettomuudessa vakavasti, on pakko alkaa tekemään jotain kuntoutuakseen. Eijalla on erinomainen esimerkki siihen, että mikäli joutuu onnettomuuteen, on ennalta tehdystä lihaskuntoharjoittelusta hyötyä.

-Jouduin henkilöauton tönäisemäksi ja jouduin tietysti menemään käymään lääkärissä tarkistuksessa. Onnettomuudessa minulle ei tullut mitään ihmeellistä ja lääkärikin oli hieman ihmeissään, että yleensä näissä murtuu jokin paikka tai tulee muita vaurioita. Kysyin lääkäriltä, että voisikohan olla hyötyä siitä, kun olen käynyt kuntosalilla. Hänellä syntyi erittäin kirkas ilme, hän oli innoissaan asiasta ja sanoi, että ”varmasti siitä on ollut sinulle hyötyä”, hän kertoo lisää asioita mitä on huomannut.

Kuntosaliympäristön pitää olla miellyttävä

Eijaa on motivoinut erityisesti se, että Vocatumilla treenaaminen on niin miellyttävää. Rauhallinen -ja siisti ympäristö sekä mukava henkilökunta ovat hänelle ensisijaisia asioita, että hän saa itsensä uudestaan ja uudestaan treenaamaan.

-Täällä on niin monipuoliset ja hyvät laitteet. Siisti ja rauhallinen ympäristö auttavat jaksamaan uudestaan ja uudestaan kuntosalille. Ei Vocatumista kyllä ole muuta kuin positiivista sanottavaa ja en kyllä tätä kuntosaliharjoittelua voisi kuvitella koskaan jättäväni pois. Ainakaan täällä Vocatumilla, hän kertoo kuntosaliympäristöstään.

Lopuksi hän kertoo omista kokemuksistaan muille ja toivoo, että kaikki ihmiset alkaisivat pitämään huolta omasta kunnostaan. Kuntoilua hän kehottaa tekemään vain itseään varten ja pitämään harjoittelun säännöllisenä ilman erillisiä taukoja.

-Kyllä minä olen sen omaehtoisesti kokenut, että liike on lääke. Ei ole olemassa mitään oikotietä olemassa. Ihan oman kunnon ja oman hyvinvoinnin kannalta tätä hommaa kannattaa tehdä. Nauttia siitä, että voi paremmin ja elämä energisempää, Eija päättää keskustelumme ja toivottaa kaikki ihmiset tervetulleeksi Vocatumille.

Eija halusi antaa jutun ilman kuvaa, jotta hän voi treenata tunnistamattomana jatkossakin.

@Vocatum uutiset
Jyrki Kolmonen

 

Vocatumin poikkeuksellisen kattavaan jäsenyyteen kuuluu

 • Kunnon alkukartoitus ja personal trainerin haastattelu
 • Personal trainerin laatima juuri Sinulle suunniteltu harjoitteluohjelma
 • Kuntosaliohjelman opastustapaaminen personal trainerin johdolla
 • Kuntotestaukset 6 kuukauden välein
 • Tsekkaus tapaaminen personal trainerin kanssa 3 kuukauden välein
 • Opastavat kuntosalilaitteet
 • Moderni treeniympäristö- ja välineet
 • Vapaa kuntosalin käyttö joka päivä klo 5-23
 • Henkilökohtainen Mywellness -avain ja -palvelu
 • Siisti ja kodikas harjoitteluympäristö
 • Ei pitkää sitoutumista, kuukauden irtisanomisajalla

Tämä kaikki vain 49 € kuukaudessa, alussa kertaluonteisesti liittymismaksu 40 € sekä Mywellness -avain 20 €.

LIITY JÄSENEKSI!

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

  Tietosuojaseloste

  Lue myös