fbpx

Riitan leikkausaika on siirtynyt useilla vuosilla ja kunto kasvanut huimasti!

Riitta Teirikko on kärsinyt polven nivelrikosta usean vuoden ajan.  Nivelrusto on vuosi vuodelta kulunut ohuemmaksi ja Riitta ontui jo jalallaan.  Vuosi sitten lääkärillä käydessään ortopedi oli katsonut, että nivelrustoa oli vielä jonkin verran jäljellä, eikä tekoniveltä vielä asenneta. Lääkäri oli myös kehottanut pitämään jalkojen lihasvoimasta huolta.  Eräänä lauantaina Riitta  päätti lähteä käymään Hyvä Kasvaa Kempeleessä tapahtumassa ja sillä tiellä hän on edelleen. Tapahtumassa oli mukana Vocatum ja Riitta päätti tarttua tarjoukseen ja liittyi jäseneksi saman tien. Hänen sisko on Vocatumin jäsen ja suositellut paikkaa, joten päätös oli hieman helpompi tehdä. Kynnys oli kuitenkin suuri lähteä kuntosalille ja Riitta kuvailee kuinka hän oli ensin todella arka tullessaan salille. ”Ihan turhaan. Täällä on saanut niin hyvää ohjausta ja kaikki ovat tervetulleita treenaamaan. ”

Riitalle tehtiin alussa kuntotestit ja oma henkilökohtainen saliohjelma, jota hän alkoi heti alusta lähtien noudattaa säännöllisesti. ”Kyllä minä alussa huomasin kuinka huono kunto minulla oli, mutta oli mukava huomata, kuinka kunto kasvaa ja lisää painoa saa laittaa. Täällä Vocatumilla on myös ollut hyvää, kun ohjelmaa aina tarpeen mukaan päivitetään jos joku liike ei sovikaan”.

Vuosi on kulunut kuntosaliharjoittelun aloittamisesta ja Riitta on saanut erinomaisia tuloksia. Vuosittainen käynti ortopedillä antoi mukavia uutisia, kun lääkäri sanoi, että leikkausaikaa saa siirtää useita vuosia, koska polvea tukevat lihakset ovat nyt niin hyvässä kunnossa. Riitta ei enää onnu ja jalan oikea liikerata on palautunut. Kuntotestienkin mukaan Riitan aerobinen kunto on noussut kohtuulliselta tasolta erittäin hyväksi ja voimatasot sekä jaloissa, että yläkropassa ovat nousseet huimasti. Tämä näkyy myös arjessa parempana jaksamisena ja myös unen laatu on parantunut.

Suurimman työn tässä asiassa on tehnyt Riitta itse säännöllisellä harjoittelullaan. Hän on niin tykästynyt saliharjoitteluun, että käy joka viikko 3-4 treenaamassa.  Vuoden aikana hänellä on tullut ainoastaan yksi tauko ulkomaan matkan ajaksi. Suuren kiitoksen Riitta antaa kuitenkin myös Vocatumin ohjaajille, joilta on saanut ohjausta ja tukea ja harjoittelu lähti heti alusta lähtien turvallisesti liikkeelle.  Hän kokee myös Wellness-avaimen todella motivoivaksi, koska se ohjaa treeni-kertaa eteenpäin. Riitan mielestä myös Vocatumin rauhallinen ympäristö on hänen juttu: ”saa rauhassa tehdä treeniä omissa ajatuksissaan”.  Riitta sanookin olevansa tuhannesti kiitollinen saadessaan uuden mahdollisuuden parempaan elämään!

@Vocatum uutiset
Jaana Hannula
Kuntosalivastaava Kempele

Vocatumin poikkeuksellisen kattavaan jäsenyyteen kuuluu

 • Kunnon alkukartoitus ja personal trainerin haastattelu
 • Personal trainerin laatima juuri Sinulle suunniteltu harjoitteluohjelma
 • Kuntosaliohjelman opastustapaaminen personal trainerin johdolla
 • Kuntotestaukset 6 kuukauden välein
 • Tsekkaus tapaaminen personal trainerin kanssa 3 kuukauden välein
 • Opastavat kuntosalilaitteet
 • Moderni treeniympäristö- ja välineet
 • Vapaa kuntosalin käyttö joka päivä klo 5-23
 • Personal trainereiden vastaanotot ma-to klo 8-21 ja pe klo 8-18
 • Henkilökohtainen Mywellness -avain ja -palvelu
 • Siisti ja kodikas harjoitteluympäristö
 • Ei pitkää sitoutumista, kuukauden irtisanomisajalla

Tämä kaikki vain 49 € kuukaudessa, alussa kertaluonteisesti liittymismaksu 40 € sekä Mywellness -avain 20 €.

LIITY JÄSENEKSI!

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

  Tietosuojaseloste

  Lue myös