fbpx

Polvi- ja olkapäävaivat jäivät taakse, kun sain oikeanlaiset ohjelmat ja ammattimaisen opastuksen!

Polviongelmat aiheuttivat pisimpiä sairauslomia Terveystalon mukaan vuonna 2016. Polvet, olkapäät sekä muut tules vaivat ovat meille todellinen kansantauti. Niihin yritetään helposti hakea oikotietä mm. Leikkauksilla tai särkylääkkeitä syömällä. Jouko Seiteri on elävä esimerkki siitä, että parhaan avun saa sillä, kun tekee itse säännöllisesti töitä oman terveyden eteen.

-Tiesin, että kuntosaliharjoittelusta voisi olla hyötyä omien vaivojeni kanssa. Mielikuva oli kuitenkin sellainen, että voiko tavallisella terveellä harjoittelulla saada muutoksia omaan hyvinvointiin, Jouko mietti ennen kuntosaliharrastuksen aloittamista.

Hän on nyt treenannut säännöllisesti jo yli vuoden ja aikoo varmasti jatkaa harrastustaan. Hänen piti käydä polvileikkauksessa, koska vamma oli mennyt jo liian pahaksi ennen kuntosaliharjoittelun aloittamista. Joukon työnantaja maksoi innoissaan erikoismaksun, jolla hän pääsi leikkauksessa kaikkien jonojen ohi.

-Kun sain päätöksen, että minun pitää mennä leikkaukseen, olin kahden viikon päästä leikkauspöydällä. Työnantajani maksoi erikoismaksun, jolla sain nopeutettua leikkaukseen pääsyä, Jouko kiittelee työnantajansa panostustaan häneen. Sitä ennen Jouko oli kertonut työnantajalleen, että hän käy sellaisella kuntosalilla, jossa hänen tarpeitaan kuunnellaan ja treeniohjelmat räätälöidään täysin hänen tarpeiden mukaan. Se oli vaikuttanut siten, että työnantaja uskoi Joukon tekevän kaikkensa sen eteen, että työkyky säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään.

Tulokset oman terveyden kohentumisessa ovat Joukolla olleet kannustavia ja sitä on kiinnitetty huomiota työpaikallakin.

-Polvi ja olkapää vaivat ovat jääneet taakse, kun olen harjoitellut Vocatumin ohjaajien tekemillä ohjelmilla, jotka on suunniteltu juuri minun tarpeita silmällä pitäen. Työnantajani oli innoissaan, koska pystyin palaamaan töihinkin paljon nopeammin mitä alkuperäinen aikataulu ennusti, Jouko kiittelee tärkeistä asioista.

Kuntotesti ja oma ohjelma motivoivat

Oman lähtötason tarkistaminen ennen kuntoilun aloittamista ovat erittäin tärkeitä, koska vain siten voi saada selville, että millä tasolla kannattaa harjoitella. Lähtötason tiedostaminen antaa myös eväät sille, että jatkossa tietää miten kuntotaso on kehittynyt. Mutu –tuntuman sijaan saa itselle puhdasta faktaa.

-Minusta jokaisen, joka aloittaa kuntosaliharjoittelun, tulisi mitata oman kunnon lähtötaso. Siitä saa niin selkeän suunnan, miten kuntoilussa kannattaa lähteä liikkeelle. Minulle ne olivat erittäin tärkeitä siihen, että sain kuntosaliharjoittelusta säännöllistä, Jouko kiittelee Vocatumin palveluita.

Vocatumin jäsenet nauttivat erityislaatuisesta etuudesta jäsenyydessä, koska kuntosaliohjelmia päivitetään kolmen kuukauden välein. Lisäksi kunto tarkistetaan puolen vuoden välein, jotta nähdään missä mennään ja mitä tulee kehittää.

-Ohjelmien muutokset kolmen kuukauden välein ja kuntotestien tekeminen kuuden kuukauden välein motivoi aina uudelleen, kun treeni ei ole yhtä samaa junnaamista samoilla liikkeillä, Jouko kertoo säännöllisistä muutoksista ohjelmassaan.

Lopuksi Jouko kiittelee Vocatumin henkilökuntaa, konseptia sekä kanssa treenaajia. Yhteisöllinen ilmapiiri myös motivoi tutkitusti jaksamaan treenaamisessa paremmin.

-Olen erittäin tyytyväinen palveluunne. Henkilökunta on ystävällistä, suurin osa asiakkaista tervehtii toisia, ovatpa he sitten junnuja tai vanhuksia. Tilat ovat siistit ja laitteet ovat hyviä. Voin suositella Vocatumia kaikille, Jouko päättää.

@Vocatum uutiset
Jyrki Kolmonen

Vocatumin poikkeuksellisen kattavaan jäsenyyteen kuuluu

 • Kunnon alkukartoitus ja personal trainerin haastattelu
 • Personal trainerin laatima juuri Sinulle suunniteltu harjoitteluohjelma
 • Kuntosaliohjelman opastustapaaminen personal trainerin johdolla
 • Kuntotestaukset 6 kuukauden välein
 • Tsekkaus tapaaminen personal trainerin kanssa 3 kuukauden välein
 • Opastavat kuntosalilaitteet
 • Moderni treeniympäristö- ja välineet
 • Vapaa kuntosalin käyttö joka päivä klo 5-23
 • Personal trainereiden vastaanotot ma-to klo 8-21 ja pe klo 8-18
 • Henkilökohtainen Mywellness -avain ja -palvelu
 • Siisti ja kodikas harjoitteluympäristö
 • Ei pitkää sitoutumista, kuukauden irtisanomisajalla

Tämä kaikki vain 49 € kuukaudessa, alussa kertaluonteisesti liittymismaksu 40 € sekä Mywellness -avain 20 €.

LIITY JÄSENEKSI!

 

Tarina on osa juttusarjaa, jossa tuomme julki positiivisia kokemuksia sekä myönteisiä terveysvaikutuksia kuntosaliharjoittelusta. Koemme, että meillä Vocatumilla on erittäin merkittävä yhteiskunnallinen rooli olla mahdollistamassa monille terveempi elämä pidemmän ja paremman työkunnon säilyttämisessä.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

  Tietosuojaseloste

  Lue myös