Tavallisten ihmisten kuntosali

Personal training

Vocatum – personal training

Kuntosali + personal trainer 49 €/kk

Tiedämme, että minkä tahansa harrastamisen aloittaminen on vaikeaa jos yksin pitää aloittaa. Miksi kenenkään pitäisi käyttää aikaa treeniohjelman etsimiseen netistä tai ostaa jokin nettikurssi ilman henkilökohtaista opastusta? Kun ammattilainen näyttää ne videolta tai treenitekniikat on kirjoitettu paperille ne vaikuttavat helpolta, mutta sitten jää se harjoittelu opeteltavaksi yksin. Se on ratkaisevin vaihe ja sen takia olemme kehittäneet erittäin yksinkertaisen palvelumallin miten oppit treenaamaan oikeilla tekniikoilla.

Helpoin tapa aloittaa kuntoilu

Jäsenyytemme aloitetaan aina kuntotestillä ja haastattelulla, joiden pohjalta laadimme juuri Sinulle sopivan kuntosaliohjelman. Seuraavalla tapaamisella kuntosaliohjelma käydään trainerin kanssa läpi, jotta kuntosaliharjoittelu olisi mutkatonta heti alusta-alkaen. Omatoiminen harjoittelu on helpompaa kun ammattilainen on opastanut liikkeet, jotka kulkevat aina henkilökohtaisella Mywellness avaimella. Avain toimii lisäksi kulkuavaimenasi ja pukukaapin lukitsimena.

Varmin tapa saada tuloksia kuntosaliharjoittelulla

Kolmen kuukauden välein päivitämme kuntosaliohjelmasi, jotta kehitys on jatkuvasti tavoitteidesi mukaista. Kuuden kuukauden välein teemme kuntotestin jolloin pääset näkemään omat tuloksesi konkreettisesti. Kuntotestien yhteydessä teemme Sinulle myös kehonkoostumusmittauksen. Säännöllisen seurannan ja kehityksen vuoksi motivaatiosi pysyy korkealla ja pääset todella näkemään harjoittelusi tuloksia ja mikä parasta mieli on virkeämpi, kun voit fyysisesti hyvin. Jokainen treenisi on myös mitattavissa, joten näet aina miten olet harjoittelut ja tiedät mistä tuloksesti muodostuu.

Vocatum-personal training sisältää:

  • Kuntotesti 2 kertaa vuodessa
  • Kehonkoostumusmittaus 2 kertaa vuodessa
  • Henkilökohtainen kuntosaliohjelma
  • Kuntosaliohjelman päivitys 4 kertaa vuodessa (3kk:n välein)
  • Personal trainer käytössäsi ma-pe klo 10.00 – 18.00

Valitse Sinua lähinnä oleva kuntosali ja liity jäseneksi jo tänään

Kuntosali Oulu, Kynsilehto

Vaalantien varressa Hintan koulua vastapäätä

Puh. 040 146 8051

Kuntosali Kempele

Paituri-Hakamaan alue

Puh. 040 830 5848

Kuntosali Pirkkala

Kauppakeskus Veskassa 2 krs

Puh. 040 594 5986

Ajankohtaista

Suomessa nousi vuoden 2018 tilinpäätöstietojen pohjalta 2,7 %:a yrityksistä korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen. Vocatum oli yksi tähän joukkoon kuuluvista yrityksistä. Tähän...

Lue lisää »Katso kaikki

AAA Korkein luotto luokitus