fbpx

Vocatum palvelut

Jäsenyys / Personal training

Kuntosali + personal trainer 49 €/kk - Näin jäsenyys toimii!

Osta jäsenyys Vocatumille, jonka jälkeen sinulle varataan aika alkukartoitukseen.

Alkukartoituksessa haastatellaan tavoitteesi sekä käydään terveydentilasi läpi kattavasti, jotta osaamme tehdä sinulle oikeanlaisen kuntosaliohjelman. Lisäksi teemme sinulle kehonkoostumusmittauksen sekä mittaamme hapenottokykysi ja lihasvoimasi.

Näiden pohjalta laadimme juuri sinulle räätälöidyn kuntosaliohjelman, joka käydään läpi erillisellä tapaamisella. Kuntosaliohjelman läpikäyntiin varataan erillinen tapaaminen alkukartoituksen yhteydessä.

Kuntosaliohjelman läpikäynti tapaamisella katsotaan kaikki liiketekniikat oikeiksi, jotta harjoittelu lähtee välittömästi kulkemaan oikeaan suuntaan.

Vocatumin jäsenyys on fiksua kuntosaliharjoittelua!

Osta verkosta

Mitä jäsenyytemme sisältää:

Vocatum Personal Trainer

Helpoin tapa aloittaa kuntoilu

Jäsenyytemme aloitetaan aina kuntotestillä ja haastattelulla, joiden pohjalta laadimme juuri Sinulle sopivan kuntosaliohjelman. Seuraavalla tapaamisella kuntosaliohjelma käydään trainerin kanssa läpi, jotta kuntosaliharjoittelu olisi mutkatonta heti alusta-alkaen. Omatoiminen harjoittelu on helpompaa kun ammattilainen on opastanut liikkeet, jotka kulkevat aina henkilökohtaisella Mywellness avaimella. Avain toimii lisäksi kulkuavaimenasi ja pukukaapin lukitsimena.

Varmin tapa saada tuloksia kuntosaliharjoittelulla

Kolmen kuukauden välein päivitämme kuntosaliohjelmasi, jotta kehitys on jatkuvasti tavoitteidesi mukaista. Kuuden kuukauden välein teemme kuntotestin jolloin pääset näkemään omat tuloksesi konkreettisesti. Kuntotestien yhteydessä teemme Sinulle myös kehonkoostumusmittauksen. Säännöllisen seurannan ja kehityksen vuoksi motivaatiosi pysyy korkealla ja pääset todella näkemään harjoittelusi tuloksia ja mikä parasta mieli on virkeämpi, kun voit fyysisesti hyvin. Jokainen treenisi on myös mitattavissa, joten näet aina miten olet harjoittelut ja tiedät mistä tuloksesti muodostuu.

Tavallisen ihmisen kuntosali kuten kuvasta näkyy

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä!
  Minua kiinnostaa

  Lähin toimipiste

  Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme sinulle sopivan tapaamisajankohdan.

  Valitse sinua lähinnä oleva kuntosali ja liity jäseneksi jo tänään

  Vocatum Pirkkala

  Vocatum Pirkkala

  Kauppakeskus Veska, 2. kerros
  Saapastie 2
  33950 Pirkkala
  Puh. 075 328 5521

  Vocatum Kynsilehto

  Lehtorouskuntie 10
  90650 Oulu

  Puh. 075 328 5521

  Vocatum Kempele

  Tarjusojantie 11
  90440 Kempele

  Puh. 075 328 5521