fbpx

Vocatum palvelut

Jäsenyys / Personal training

Kuntosali + personal trainer 49 €/kk

Tiedämme, että minkä tahansa harrastuksen aloittaminen yksin voi olla vaikeaa. Kuntosaliharjoittelu ei tee poikkeusta. Treeniohjelman etsiminen netistä on aikaa vievää ja oikeinlaisten harkoittelutekniikoiden opettelu ilman apua on haastavaa. 

Meillä ammattilaisen apu kuuluu aina mukaan jäsenyyteemme. Personal trainerimme opastavat sinut alkuun ja tukevat ja ohjaavat harjoittelua myös jatkossa. 

Tutustu lisää jäsenetuihimme ja mieti olisiko nyt aika aloittaa kuntosaliharkoittelu. Jos meiltä kysytään niin oikea aika oman hyvinvoinnin ja terveyden parantamiselle on nyt eikä myöhemmin! 

Voit ostaa jäsenyytemme suoraan verkosta tai jättämällä meille yhteystietosi niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Osta verkosta

Mitä jäsenyytemme sisältää:

  • Kuntotesti 2 kertaa vuodessa
  • Kehonkoostumusmittaus 4 kertaa vuodessa
  • Henkilökohtainen kuntosaliohjelma
  • Kuntosaliohjelman päivitys 4 kertaa vuodessa (3kk:n välein)
  • Personal trainer käytössäsi ma-pe klo 10.00 – 18.00
Vocatum Personal Trainer

Helpoin tapa aloittaa kuntoilu

Jäsenyytemme aloitetaan aina kuntotestillä ja haastattelulla, joiden pohjalta laadimme juuri Sinulle sopivan kuntosaliohjelman. Seuraavalla tapaamisella kuntosaliohjelma käydään trainerin kanssa läpi, jotta kuntosaliharjoittelu olisi mutkatonta heti alusta-alkaen. Omatoiminen harjoittelu on helpompaa kun ammattilainen on opastanut liikkeet, jotka kulkevat aina henkilökohtaisella Mywellness avaimella. Avain toimii lisäksi kulkuavaimenasi ja pukukaapin lukitsimena.

Varmin tapa saada tuloksia kuntosaliharjoittelulla

Kolmen kuukauden välein päivitämme kuntosaliohjelmasi, jotta kehitys on jatkuvasti tavoitteidesi mukaista. Kuuden kuukauden välein teemme kuntotestin jolloin pääset näkemään omat tuloksesi konkreettisesti. Kuntotestien yhteydessä teemme Sinulle myös kehonkoostumusmittauksen. Säännöllisen seurannan ja kehityksen vuoksi motivaatiosi pysyy korkealla ja pääset todella näkemään harjoittelusi tuloksia ja mikä parasta mieli on virkeämpi, kun voit fyysisesti hyvin. Jokainen treenisi on myös mitattavissa, joten näet aina miten olet harjoittelut ja tiedät mistä tuloksesti muodostuu.

Tavallisen ihmisen kuntosali kuten kuvasta näkyy

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä!
Minua kiinnostaa

Lähin toimipiste

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme sinulle sopivan tapaamisajankohdan.

Valitse sinua lähinnä oleva kuntosali ja liity jäseneksi jo tänään

Vocatum Pirkkala

Vocatum Pirkkala

Kauppakeskus Veska, 2. kerros
Saapastie 2
33950 Pirkkala
Puh. 075 328 5521

Vocatum Kynsilehto

Lehtorouskuntie 10
90650 Oulu

Puh. 075 328 5521

Vocatum Kempele

Tarjusojantie 11
90440 Kempele

Puh. 075 328 5521