fbpx

Vocatum palvelut

Jäsenyys / Personal training

Oikeaoppiseen kuntosalijäsenyyteen kuuluu personal trainer -palvelu ilman erillismaksua, miksi?

Kehitimme palvelun laajan kyselyn pohjalta, jossa ihmiset vastasivat, että voisivat lähteä kokeilemaan kuntosaliharjoittelua, mikäli personal trainer -palvelusta ja kuntosaliohjauksesta ei tarvitsisi maksaa lisämaksua sekä kuntosalilla saisi kuntosaliohjausta, joka kuuluu palveluun.

Niinpä vastasimme toiveisiin ja kehitimme palvelun ihmisten tarpeiden pohjalta.

Kuntosaliohjelma on hyvä päivittää 2-3 kuukauden välein, jotta harjoittelusta voisi saada omalle hyvinvoinnille mahdollisimman paljon hyötyä ja kunto kehittyisi.

Jotta pystyisi lähtemään liikkeelle oikealta tasolta, on kuntotaso mitattava submaksimaalisella testillä. Kuntotason mittauksen vuoksi personal trainer osaa tehdä käyttäjälle oman tasoisen treeniohjelman. Omien lähtötavoitteiden mukaan lähtemällä liikkeelle voidaan välttää mm. seuraavat asiat, ylikuormitus, nivelvauriot, jännetulehdukset, joita ovat esimerkiksi tenniskyynärpäät jne.

Näiden vuoksi Vocatumin jäsenyyteen kuuluu alkukartoitus, jonka pohjalta laaditaan henkilökohtainen kuntosaliohjelma. Kuntosaliohjelma käydään läpi erillisellä tapaamisella, jotta liiketekniikat sujuvat alusta-asti oikein. Pelkästään alkuun tulevien palveluiden arvo on yhteensä 240 €, mutta nyt jäseneksi liittyvien ei tarvitse maksaa palvelusta erikseen.

Jäsenyyteen kuuluu nyt jäseneksi liittyville myös 120 € arvoinen personal trainer -tapaaminen, jossa voidaan päivittää mm. kuntosaliohjelma ja ottaa kehonkoostumusmittaus.

Liittymällä nyt jäseneksi, saat nämä kattavat palvelut vielä jäsenyyteen ilman erillisiä maksuja. Alkuun tulee maksettavaksi ainoastaan kuukausimaksu 54 € sekä palvelun aloitusmaksu 54 €.

Mitä jäsenyytemme sisältää:

Vocatum Personal Trainer

Helpoin tapa aloittaa kuntoilu

Jäsenyytemme aloitetaan aina kuntotestillä ja haastattelulla, joiden pohjalta laadimme juuri Sinulle sopivan kuntosaliohjelman. Seuraavalla tapaamisella kuntosaliohjelma käydään trainerin kanssa läpi, jotta kuntosaliharjoittelu olisi mutkatonta heti alusta-alkaen. Omatoiminen harjoittelu on helpompaa kun ammattilainen on opastanut liikkeet, jotka kulkevat aina henkilökohtaisella Mywellness avaimella. Avain toimii lisäksi kulkuavaimenasi ja pukukaapin lukitsimena.

Varmin tapa saada tuloksia kuntosaliharjoittelulla

Kolmen kuukauden välein päivitämme kuntosaliohjelmasi, jotta kehitys on jatkuvasti tavoitteidesi mukaista. Kuuden kuukauden välein teemme kuntotestin jolloin pääset näkemään omat tuloksesi konkreettisesti. Kuntotestien yhteydessä teemme Sinulle myös kehonkoostumusmittauksen. Säännöllisen seurannan ja kehityksen vuoksi motivaatiosi pysyy korkealla ja pääset todella näkemään harjoittelusi tuloksia ja mikä parasta mieli on virkeämpi, kun voit fyysisesti hyvin. Jokainen treenisi on myös mitattavissa, joten näet aina miten olet harjoittelut ja tiedät mistä tuloksesti muodostuu.

Tavallisen ihmisen kuntosali kuten kuvasta näkyy

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä!
  Minua kiinnostaa

  Lähin toimipiste

  Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme sinulle sopivan tapaamisajankohdan.

  Valitse sinua lähinnä oleva kuntosali ja liity jäseneksi jo tänään

  Vocatum Pirkkala

  Vocatum Pirkkala

  Kauppakeskus Veska, 2. kerros
  Saapastie 2
  33950 Pirkkala
  Puh. 075 328 5521

  Vocatum Kynsilehto

  Lehtorouskuntie 10
  90650 Oulu

  Puh. 075 328 5521

  Vocatum Kempele

  Tarjusojantie 11
  90440 Kempele

  Puh. 075 328 5521