fbpx

Vocatum

Palvelut

Personal training kuuluu aina jäsenyytesi

Jäsenyys (kuntosali + personal trainer) 49 €/kk

Jokainen fiksu ihminen haluaa onnistua kuntosaliharjoittelussa heti alusta alkaen. Aina pelkkä alkuinnostus ei kuitenkaan riitä. 

Oman kuntotason mittaaminen alussa on tärkeää, jotta tiedetään kuntotaso, jonka pohjalle harjoittelu rakennetaan. Kunnon testauksen pohjalta voidaan laatia oikeantasoinen kunto-ohjelma, jolla harjoittelu on helppo käynnistää.

Toinen sudenkuoppa harjoittelussa liittyy rutiineihin. Liian usein ihmiset jatkavat samalla kuntosaliohjelmalla vuodesta toiseen ja ihmettelevät ettei tuloksia enää synny toivotusti.

Vocatumin palvelumalli on kehitetty taklaamaan harjoittelun kohtaamat haasteet ja varmistamaan että pääset tavoitteisiisi. Autamme sinut alkuun oikealta tasolta ja seuraamme kehitystä ja tavoitteiden toteutumista. 

Harjoitusohjelman muuttaminen kolmen kuukauden välein on tutkitusti paras tapa saavuttaa tuloksia. 

Vocatumin osaamisen perustana ovat

 • yli 10,000 tehtyä alkukartoitusta
 • yli 36,000 henkilökohtaisesti räätälöityä kuntosaliohjelmaa
 • sekä asiakkaiden antama 4,51 arvosana tyytyväisyydestä Vocatumin asiakkuuteen

Mitä jäsenyys sisältää:

Helpoin tapa aloittaa kuntoilu

Jäsenyytemme aloitetaan kuntokartoituksella ja haastattelulla, joiden pohjalta laadimme juuri Sinulle sopivan kuntosaliohjelman. 

Seuraavalla tapaamisella kuntosaliohjelma käydään trainerin kanssa läpi, jotta kuntosaliharjoittelu on turvallista heti alusta-alkaen ja vältyt inhottavilta loukkaantumisilta. 

Omatoiminen harjoittelu on huomattavasti helpompaa kun ammattilainen on opastanut liikkeet, jotka kulkevat aina henkilökohtaisella Mywellness avaimella. 

Avain toimii lisäksi kulkuavaimenasi ja pukukaapin lukitsimena. Et tarvitse ylimääräisiä lappuja -etkä avaimia pukukaappeihin.

Varmin tapa saada tuloksia kuntosaliharjoittelulla

Kolmen kuukauden välein päivitämme kuntosaliohjelmasi, jotta kehitys on jatkuvasti tavoitteidesi mukaista. 

Kuuden kuukauden välein teemme kuntotestin jolloin pääset näkemään omat tuloksesi konkreettisesti. 

Tapaamisten yhteydessä teemme Sinulle myös kehonkoostumusmittauksen. 

Säännöllisen seurannan ja kehityksen vuoksi motivaatiosi pysyy korkealla ja pääset todella näkemään harjoittelusi tuloksia ja mikä parasta, mieli on virkeämpi, kun voit fyysisesti hyvin. 

Jokainen treenisi on mitattavissa, joten näet aina miten olet harjoittelut ja tiedät mistä tuloksesti muodostuu.

Etäjäsenyys

Harjoittele ohjatusti myös kotona!

Yleisön pyynnöstä lisäsimme palveluvalikoimaamme etävalmennuksen. Tarve asiantuntijan tuelle lihaskuntoharjoittelussa ja oman hyvinvoinnin huolehtimisessa ei ole poistunut mihinkään vaikka harjoittelu onkin siirtynyt vallitsevan tilanteen takia suurelta osin kotioloihin.

Vanhat asiakkaamme ovat ottaneet palvelun niin innostuneesti vastaan, että haluamme tarjota etävalmennusta myös uusille asiakkaille.

Etäpalvelumme avulla teemme sinulle räätälöidyn henkilökohtaisen lihaskuntoharjoitteluohjelman kotioloihin. Lisäksi palveluun kuuluu kuntoilukalenterin suunnittelu ja asiantuntijan tuki ja seuranta.

Hyväkuntoisilla on useiden tutkimusten mukaan parempi vastustuskyky, jolloin kyky selviytyä mahdollisista tartunnoistakin on parempi!

Jos kiinnostuit palvelusta liity jäseneksi suoraan verkossa tai jätä meille yhteystietosi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksestamme saat apua ja tukea niin pieniin kuin suuriinkin ruokavalio- tai elämäntaparemontteihin. 

Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin ja terveyteen on valtaisa, joten olemme mielellämme mukana auttamassa Sinua kohti parempaa oloa. 

3 kuukauden valmennuksella pääset hyvin alkuun, kun haluat hioa ruokavaliotasi tukemaan terveyttäsi ja tuomaan lisää energiaa. 6 kuukauden valmennus on oikea vaihtoehto silloin, kun tarvitset enemmän tukea ja ohjausta pysyvän elämäntapamuutoksen tekemiseksi. 

6 kuukauden seurantavalmennuksessa ohjaus on vähäisempää, mutta kuukausittaisilla tapaamisilla raportoit ohjaajallesi tilanteesi ja tarkistatte, että oletko menossa oikeaan suuntaan. Kaikkiin paketteihin kuuluu myös sähköpostituki, mikäli sinulla herää jotain ajatuksia tai kysymyksiä, jotka haluat jakaa ohjaajallesi.

3 kuukauden ravintovalmennus 99 € /Kuukausi

6 kuukauden ravintovalmennus 95€/ Kuukausi

6 kuukauden seuranta 39€/ Kuukausi

Kuntotestaus

Kuntotesti antaa ajankohtaista tietoa fyysisestä kunnostasi

Kuntotesti on hyvä tapa selvittää oma lähtötaso esimerkiksi ennen aktiivisen kuntoilun aloittamista. Testin avulla saat hyvän käsityksen nykykunnostasi eri osa-alueittain: liikkuvuus, hapenotto ja lihaskunto.

Testi sopii hyvin kuntoilijoille, kuntoilua tai elämäntaparemonttia suunnitteleville ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Tavoitteenasi voi olla liikunnan aloittaminen, kunnon kohottaminen tai aktiivisen harjoittelun seuranta. Testiin tuloa ei tarvitse jännittää – testattavan oma kunto määrittää aina testin tason.

Meillä säännöllinen testaus kuuluu vakio-osana jäsenyyttämme, mutta voit ostaa myös pelkän kuntotestin ilman sitoutumista.

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus on motivoiva tapa kartoittaa oman kehon koostumus ja seurata sen muutosta

Kehonkoostumusmittaus kertoo helposti ja luotettavasti kehosi koostumuksen. Mitä tarkemmin tiedät kehosi terveydentilanteen, sitä paremmin voit vaikuttaa siihen oikeanlaisilla toimenpiteillä. Kehonkoostumusmittauksen tietoa voidaan käyttää terveyden, ravintotottumusten, painonhallinnan tai muiden elämäntapamuutosten tukena.

Kehonkoostumuksen mittaus sopii esimerkiksi elämäntaparemonttia suunnitteleville, kuntoileville tai kuntoilua suunnitteleville ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Jäsenyyteemme kuuluu vakiona säännölliset kehonkoostumismittaukset, mutta voit ostaa myös pelkän mittauksen ilman jäsenyyttä

Vocatum Personal Trainer

Hieronta / Fysioterapia

Urheilu- tai klassinen hieronta sekä fysioterapia

Hierojana meillä toimii koulutetut
hierojat Piia Vänttilä sekä Anni Määttä. 

Fysioterapia palveluita tarjoaa fysioterapeutti
ja personal trainer Anni Määttä. Anni toimii
yrittäjänä yhteistyöyrityksessä Oulun Fysio&Feet
ja työskentelee Vocatumin toisessa kerroksessa.  

Varaa hieronta-aika vastaanotosta
tai soittamalla p. 040 146 8051

HINNASTO Hieronta / Fysioterapia

Kertakäynti

Kuntoile silloin kun itse haluat

Kertakäynnillä voit käydä joko kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa aina vastaanoton aukioloaikoina.

Hinta 10,00€
 

Wellness-avain

Tekniikan avulla saat hyvinvoinnistasi elämäntavan

Loppujen lopuksi kyse on Sinun hyvinvoinnistasi. Millään muulla ei ole merkitystä. Me olemme tehneet hyvinvointisi seuraamisesta Sinulle helppoa.

Kun olemme tehneet Sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman, ohjelma ladataan avaimelle, joka on oppaanasi aina harjoitellessasi.

Kun menet ensimmäiselle laitteelle, laitteseen säätyy vastukset automaattisesti Sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tämän jälkeen teet harjoitteen personal trainerin ohjeiden mukaisesti, jolloin saat laitteeseen ohjelmassasi seuraavana olevan harjoitteen.

Lopuksi, kun olet suorittanut koko harjoituksen, menet kuntosalilla olevan päätteen luokse ja saat palautteen miten harjoittelusi meni.

Tämä hämmästyttävän älykäs järjestelmä on äärimmäisen helppokäyttöinen ja motivoi saavuttamaan yllättäviä tuloksia harjoitteluusi.

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä!
  Minua kiinnostaa

  Lähin toimipiste

  Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme sinulle sopivan tapaamisajankohdan.

  Valitse Sinua lähinnä oleva kuntosali ja liity jäseneksi jo tänään

  Vocatum Pirkkala

  Vocatum Pirkkala

  Kauppakeskus Veska, 2. kerros
  Saapastie 2
  33950 Pirkkala
  Puh. 075 328 5521

  Vocatum Kynsilehto

  Lehtorouskuntie 10
  90650 Oulu

  Puh. 075 328 5521

  Vocatum Kempele

  Tarjusojantie 11
  90440 Kempele

  Puh. 075 328 5521