fbpx

Olen saanut huomattavia hyötyjä säännöllisestä kuntosaliharjoittelusta -Riitta

Osallistuin pari vuotta sitten Rovaniemellä Aslak kuntoutukseen, jossa työterveys-fysioterapeutti suositteli meidän koko ryhmälle kuntosalitreenien aloittamista. Saimme myös kokeilla ohjattuna laitteita. Ohjaaja suositteli erityisesti minua käymään kuntosalilla, koska kärsin tuolloin niska- ja hartiaseudun kivuista. Asia jäi aluksi kuitenkin “aikomuksen asteelle”.  


Olin käynyt joskus 90-luvulla kuntosalilla muutaman kerran ja muistikuva niistä käynneistä ei ollut innostava. Laitteita kierrettiin ryhmässä nopealla tempolla ja taustalla soi äänekäs musiikki.  En oikein pysynyt nopeassa vauhdissa mukana ja kova melukin vähän häiritsi, joten treenit jäivät lyhyeen. Kuntoliikuntaa olen aina harrastanut kuten hiihtoa, kävelyä ja pyöräilyä ja päätin sen minulle riittävän. 
 
Vuosi sitten huomasin kotiani lähellä olevan kuntosali Vocatumin kesätarjouksen. Siitä lähtien olen käynyt salilla säännöllisesti. Toivoin treeniohjelmaani erityisesti ylävartaloa vahvistavia harjoitteita. Noin kuukauden päästä huomasin jo, että niskakipuni olivat helpottuneet. Samoin käsivarsien lihakset ovat vahvistuneet. Hiihtokauden aikana huomasin, että olkapäät eivät väsy ja kipeydy pitkänkään lenkin jälkeen kuten aiemmin. 
 
Vocatumissa ei ollutkaan kovaäänistä musiikkia, vaan rauhallinen tunnelma. Salilla käy kaikenikäisiä ihmisiä ja rauhallisesta tunnelmasta huolimatta siellä on tekemisen meininki. Sain hyvän ohjauksen harjoitteisiin ihan kädestä pitäen ja salilla voi katsoa vielä päätteeltä ohjeet, jos haluaa tarkennusta. 
Alkuinnostuksen jälkeen salille on yhä kiva lähteä. Jos lähtö on arkisin töiden jälkeen vähän nihkeä, niin salilla yleensä piristyy. Umpiväsyneenä kannattaa jäädä kotiin levähtämään! Parasta on lomalla tai viikonloppuna mennä heti aamulla virkeänä liikkumaan. 
 
Itselleni on ollut tärkeää, että kuntosali on lähellä. Käytän matkat myös liikuntaan; kävellen tai pyöräillen. Se on myös kiva että, salilla tapaa yleensä myös jonkun tutun tältä alueelta, jonka kanssa voi vaihtaa muutaman sanan. 
Olen käynyt nyt vuoden kuntosalilla ja olen tyytyväinen, että uskaltauduin kokeilemaan. Odotukseni ovat reilusti ylittyneet.

Riitta 60 v. Oulu

Vocatumin poikkeuksellisen kattavaan jäsenyyteen kuuluu

 • Kunnon alkukartoitus ja personal trainerin haastattelu
 • Personal trainerin laatima juuri Sinulle suunniteltu harjoitteluohjelma
 • Kuntosaliohjelman opastustapaaminen personal trainerin johdolla
 • Kuntotestaukset 6 kuukauden välein
 • Tsekkaus tapaaminen personal trainerin kanssa 3 kuukauden välein
 • Opastavat kuntosalilaitteet
 • Moderni treeniympäristö- ja välineet
 • Vapaa kuntosalin käyttö joka päivä klo 5-23
 • Personal trainereiden vastaanotot ma-to klo 8-21 ja pe klo 8-18
 • Henkilökohtainen Mywellness -avain ja -palvelu
 • Siisti ja kodikas harjoitteluympäristö
 • Ei pitkää sitoutumista, kuukauden irtisanomisajalla

Tämä kaikki vain 49 € kuukaudessa, alussa kertaluonteisesti liittymismaksu 40 € sekä Mywellness -avain 20 €.

LIITY JÄSENEKSI!

 

Tarina on osa juttusarjaa, jossa tuomme julki positiivisia kokemuksia sekä myönteisiä terveysvaikutuksia kuntosaliharjoittelusta. Koemme, että meillä Vocatumilla on erittäin merkittävä yhteiskunnallinen rooli olla mahdollistamassa monille terveempi elämä pidemmän ja paremman työkunnon säilyttämisessä.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

  Tietosuojaseloste

  Lue myös