fbpx

Kunnon ylläpitoa ja kehitystä kesällä mökillä tai matkoilla

Tiesitkö, että palautumiskykysi voi jopa puolittua viidessä viikossa jos et systemaattisesti ylläpidä kuntoasi? Koska tiedät täsmälleen mitä se on vaatinut, että olet päässyt nykyiseen tasoon, et varmasti halua heittää tehtyä työtä romukoppaan? 

 

Kesäloma ja kesäkausi ovat aikaa, jolloin ladataan henkiset akut, mutta mitä jos tänä kesänä ladattaisiin myös fyysiset akut. Olisi varmasti kiva aloittaa syksy ja palata arjen rutiineihin. Eikö niin? 

Tuntuuko, että pieniä vinkkejä tulee joka suunnasta, mutta kokonaisvaltaisesti asioita ei oteta huomioon. Mitä jos saisit ohjeet valmentajalta, joka on tottunut valmentamaan tavallisten ihmisten arkea ja tietää mitkä ovat kipukohtia syksyllä kesälomien jälkeen? Mitä jos saisit ruokailuohjeet ja ohjeet palauttivista eväistä grilliin jne…?? 

Nappaa mahtava Mökkiläisen kesäkurssi itsellesi hintaan 19,90 €/kk alta. Kurssi kestää maksimissiin 5 kuukautta, mutta voit lopettaa sen koska vain 1 kk irtisanomisajalla.

 

Nämä kaikki asiat sisältyvät kurssiin, johon sinulla on 100 %:n rahat takaisin takuu 7 päivän ajan.

Miksi systemaattinen treenaaminen on tärkeää kesälläkin?

Meiltä kysytään usein sitä, että miten voisi aloittaa loman edelleen virkeänä ettei ensimmäiset päivät tai jopa viikot menisi ihan vain akkujen lataamiseen. Tähän taikasana on parasympaattisen hermoston aktivointi ja siitä huolehtiminen. Parasympaatisen hermoston toiminta alkaa heikkenemään välittömästi, kun lopettaa aktiivisen, mutta oikeatasoisen treenaamisen. Näin ollen kehon palautumiskyky jopa puolittuu ensimmäisen 5 viikon aikana jos ei siis ylläpido omaa harjoittelua. Ja mikä olisikaan parempi paikka oppia uusia harjoittelumenetelmiä kuin loma-aika?

Mutta mitkä asiat auttavat minua oikeasti palautumaan ja saamaan lomasta parhaan mahdollisen irti?

Todella tärkeä kysymys. Saat lomastasi parhaan mahdollisen palautumisen irti, kun harjoittelet systemaattisesti koko loman ajan vaikka poikkeaisitkin normaaleista rutiineista kokonaan. Kun ylläpidät lihaskuntoasi lomalla ja palaudut henkisesti, käynnistät jatkuvasti voimistuvan omaa hyvinvointiasi parantavan vauhtipyörän. Tämän jatkuvasti kiihtyvän vauhtipyörän ansiosta, alat nauttimaan elämästäsi entistä enemmän ja alat säteilemään energiaa, koska tunnet pystyvyyden tunteen lisääntyvän sinussa.

Mikäli mietit näitä kysymyksiä, jatka lukemista. Me olemme Vocatumilla auttaneet, motivoineet, valmentaneet ja tukeneet tuhansia tavallisia ihmisiä liikunnan ja parempien elämäntapojen pariin. Meiltä pyydetään jatkuvasti keinoja mm. yleiskunnon kehittymiseen sekä rasvanpolttoon. Olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme näiden projektien parissa. Jotta voisimme auttaa kaikkia ketkä tarvitsevat apuamme, olemme luoneet verkkokurssin aiheen tiimoilta.

Lomalla palautuminen ei ole pelkkää löhöilyä vaan oikeita valintoja arjessa. Miksi oikeiden valintojen tekeminen on helpompaa, kun ostat tämän verkkokurssin? Jotta opit valitsemaan oikein ja pystyt poikkeamaan totutuista huonoista rutiineista, tarvitset joskus “tekosyyn” näiden valintojen tueksi. Tämä verkkokurssi tulee toimimaan tukenasi, kun lähtisit viettämään normaalisti esimerkiksi kosteaa iltaa kavereiden kanssa. Voit sanoa jo ennen iltaa, että “minulla on tänä kesänä tällainen verkkokurssi, koska aion olla energinen kesän jälkeen…” tmv… Tulet siis oppimaan sitkeyttä pitämään kiinni hyvinvointisi kannalta oleellisista asioista.

Palautumisen kannalta oleellisinta on tehdä oikeita asioita, oikeassa suhteessa. Lomaakaan ei siis kannata käyttää pelkästään kovaan treenaamiseen vaan tärkeää on huolehtia nimenomaan myös siitä palautumisesta. Mutta aivan liian usein ihmiset törmäävät siihen tosiseikkaan, että loman olisi pitänyt olla palauttavaa ja on ajateltukin niin, mutta loma onkin ollut palauttavaa vasta viimeisen kahden viikon ajan.

Kun ostat tämän verkkokurssin, saat selkeät ohjeet, kuinka huolehdit hyvinvoinnistasi kesällä ja vältät kesäkilot, mahdollisten koronakilojen päälle. Lisäksi saat paljon ohjeita siitä, miten valitset oikeat eväät grilliin, kuinka toimit ergonomisesti esimerkiksi puutarhatöissä jne.. Se mikä kuitenkin on parasta, opit huolehtimaan terveydestäsi ja todella käynnistät hyvinvointisi vauhtipyörän! Ai että, kyllä tuntuu hyvältä 🙂

Verkkokurssin ovat luoneet Vocatumilla työskentelevät pitkäaikainen kuntosalivalmentaja, fysioterapeutti/personal trainer Pauliina Kytölinna ja Vocatumin kaikkien aikojen kokenein personal trainer ja kuntosalivalmentaja Katri Vähämää sekä liikuntaneuvoja/personal trainer Krista Ruotsalainen ja Päivi Lohi. Tämän moniammatillisen tiiimin ansioista kurssin sisältö on rakennettu varmasti terveyttä edistävästä näkökulmasta ja voit luottaa siihen, että kurssilla esiin tulevat asiat pohjaavat tutkittuun tietoon. Vahvan koulutustaustan lisäksi tekijöillä on usean vuoden kokemus valmentamisesta Vocatumilla.

Mitä tulet oppimaan kurssilta?

  • Kuinka huolehdit hyvinvoinnistasi kesäkaudella.
  • Kuinka vietät terveellisen ja aktiivisen kesän.
  • Opit tasapainoittamaan fyysiset askareet ja palautumisen.
  • Kuinka vältät kesäkilot ja jopa karistat edellisinä kesinä kertyneet kesäkilot.

Kurssin hinta on siis 19,90 € kuukaudessa. Kun ostat kurssin tästä, maksat ensimmäisen kuukauden, jonka jälkeen teemme sinulle kurssista 4 kuukauden ajaksi jatkolaskutuksen taustalle. Voit lopettaa kurssin kuukauden irtisanomiajalla koska tahansa, mutta kurssi loppuu automaattisesti 5 kuukauden jälkeen aloituksesta.

Sinulla on 100 % rahat takaisin takuu 14 päivän ajan, joten kurssi on sinulle täysin riskitön.

Annu luurit päässä

Voinko maksaa palvelun esimerkiksi liikuntaseteleillä?

 Kyllä, voit maksaa palvelun myös liikuntaseteleillä. Mikäli haluat maksaa palvelun liikuntaseteleillä, sinun tulee olla yhteydessä joko sähköpostilla info@vocatum.fi tai soittamalla numeroon 075 328 5521

Nämä kaikki asiat sisältyvät siis kurssiin, jonka saat nyt 19,90 € kuukausimaksulla

Nämä asiat odottavat sinua, kun otat kurssin opit käyttöön

  •  Askeleesi muuttuu kevyemmäksi ja voit alkaa mm. nauttimaan jopa lenkkeilystä.
  • Kun nouset vuoteesta aamulla, tunnet itsesi virkeäksi ja hyvin levänneeksi.
  • Syöt kunnon lounaan ja opit välttämään pöydältä löytyviä nopeita naposteltavia herkkuja sekä napostelusta johtuvaa häpeän tunnetta.
  • Uskallat syödä kunnolla ja tiedät mikä sinun hyvinvoinnillesi on terveellistä. Sinun tarvitsee vain noudattaa kurssilta saamiasi yksinkertaisia ohjeita.
  • Alat katsomaan itseäsi peilistä tyytyväisenä ja saat itsestäsi ulos pystyvämmän ihmisen.
  • Uskot itseesi ja alat luottamaan, että voit saavuttaa elämässäsi vielä paljon suuria asioita.

Muista tämä! Sinulla on 100 % rahat takaisin takuu 14 päivän ajan, joten kurssi on sinulle täysin riskitön.

HUOM! Sinulla ei ole mitään menetettävää, koska voit irtisanoa laskutuksenkin koska tahansa kuukauden irtisanomisajalla.