fbpx

LUNASTA HUIPPUTARJOUS TAMMIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ!

ENSIMMÄISET 2 KUUKAUTTA -50%

Avoinna jäsenille joka päivä klo: 5-23

Vihdoinkin tapa, jolla saat taatusti kuntosaliharjoittelusta itsellesi elämäntavan!

Jäsenyys meillä

Meillä treenaat markkinoiden parhailla laitteilla, sekä äärimmäisen siistissä ja rauhallisessa treeniympäristössä. Jäsenyyteemme kuuluu automaattisesti personal trainer -palvelu, jonka ansiosta tiedät miten sinun tulee harjoitella.

Liittyessäsi saat itsellesi älyavaimen, jonka ansiosta Sinun ei tarvitse muistaa treeniohjelmaasi ulkoa tai kuljettaa ylimääräisiä paperilappuja mukanasi. Avain toimii myös kulkuavaimenasi, jolla kuljet salille joka päivä klo 5-23 välillä, Sinulle sopivaan treeniaikaan.

Jäsenyyteesi kuluu tapaaminen personal trainerin kanssa kolmen kuukauden välein, joten säilytät motivaation muuttuvan ohjelman ansiosta. Lisäksi jokaisella tapaamisella voit tehdä valmentajasi kanssa kehonkoostumusmittauksen, joten tiedät myös miten kehonkoostumuksesi muuttuu.

Lisäksi sinulle tehdään kuuden kuukauden välein seurantakuntotesti, joten tiedät tarkalleen miten voimasi kehittyvät, miten hapenottosi kehittyy ja miten kehonkoostumuksesi muuttuu.

Tämä jatkuvasti suosiotaan kasvattava jäsenyys tarjoaa Sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistuneeseen kuntosaliharjoitteluun. Lunastat itsellesi päätöksen, josta kiittelet itseäsi myöhemmin taatusti yhtä paljon kuin tuhannet muutkin jäsenemme ovat tehneet. Vocatumin jäsenyydessä on sitä laatua, jota fiksut ihmiset arvostavat.

Kun maksat jäsenyytesi liittymällä netistä, maksat nyt 2 ensimmäistä jäsenkuukautta sekä liittymismaksun. Liittymismaksu sisältää myös henkilökohtaisen älyavaimesi.

Tutustu Vocatum Pirkkalan kuntosaliin

Vocatum Pirkkala

Suomen ainoa kuntosali, jossa Personal Trainer palvelu sisältyy jäsenyyteen. Kuntosaliharjoittelun aloittaminen Vocatumilla on helpoin mahdollinen ratkaisu ja varmin tapa saada tuloksia kuntosaliharjoittelusta. Vocatum on järkevän ihmisen valinta.
 

Treenaaminen on tehty niin helpoksi, ettei tästä saa vaikeaa millään. Laite näyttää kaikki ohjelmat, jotka minulle on tehty. Minä valitsen sen, jonka haluan sinä päivänä tehdä. Osassa laitteista on avaimenlukija, joka kertoo aina laitteeseen mennessä, kuinka monta toistoa ja sarjaa tehdään ja millä painoilla. Laite myös laskee toistot ja kertoo, mikä liike on seuraavana vuorossa

-Päivi 36 / Pirkkala