fbpx

Liikuntasetelit hyötykäyttöön

Vuosi alkaa olemaan pian täynnä ja pääsemme katsomaan mitä vuosi 2017 oikein tuo mukanaan. Siitä saadaan varmasti mielenkiintoinen ja siitä tulee varmasti investointien vuosi. Todella moni työnantaja on halunnut investoida omien työntekijöiden hyvinvointiin ja siitä monilla on osoituksena liikuntasetelit. Jos sellaisia sattuu löytymään itseltä työnantajan lahjoittamana niin se ei todellakaan ole mikään pieni. Antamalla niitä, työnantaja osoittaa konkreettisesti sen, että sinun terveytesi ei ole työnantajalle yhdentekevää. Uskottavasti myös oma terveys merkitsee meille jokaiselle itselle kaikkein eniten.

Vocatumin ideana on ollut yrityksen perustamisesta lähtien se, että tarjoamme ihmisille mahdollisimman hyvän ympäristön missä on turvallista parantaa omaa lihaskuntoa. Tarjoamme kuntosalijäsenyyksiin kylkeen automaattisesti personal trainer palvelun, koska silloin voi itse keskittyä parhaiten itse harjoitteluun. Tämä toiminta on todistetusti osoitettu tarpeelliseksi tuhansien asiakkaidemme kanssa. Älä siis anna liikuntaseteleiden vanhentua, koska ne ovat sinua varten ja me autamme mielellään käynnistämään niiden hyötykäytön.

Kuntosali + personal trainer vain 49 €/kk. Liittyessä jäseneksi netistä, voit valita maksutavaksi Maksu käteiselle, jolloin pääset hyödyntämään liikuntasetelit heti täysipainoisesti.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki työnantajien tarjoamat liikuntaedut.


Kuntosali + personal trainer 49 €/kk, kuukauden irtisanomiajalla

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös