fbpx

Vocatum Pirkkala – kuntosali tavallisille ihmisille


KUNTOSALI +
PERSONAL TRAINER
49 € / kk

Huippukeskeisellä sijainnilla Partolassa, kauppakeskus Veskan toisessa kerroksessa. Paljon ilmaista parkkitilaa.

AVOINNA JÄSENILLE JOKA PÄIVÄ KLO 5-23

Henkilökunta

Kuntosali-PT4-1200x628

Pauliina on aloittanut vastaavana kuntosaliohjaajana elokuussa 2020. Taustakoulutuksena hänellä on tärkeimpänä koulutuksenaan fysioterapeutin ammattitutkinto, joten hän pystyy tarjoamaan laajaa osamistaan valmennuksiin. 

pauliina.kytolinna@vocatum.fi

Anna hyppäsi Ruotsista suoraan tiimiimme tuuraamaan Annun sairauslomaa. Hänellä on intohimona ihmisten auttaminen ja tulevaisuudessa hän tulee opiskelemaan itselleen uuden tai uusia ammatteja, jotta hän voisi auttaa kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Anna pääsee oman välittömän luonteensa ansiosta sinuiksi kaikissa eri tilanteissa, kaikkien erilaisten ihmisten kanssa.

anna.nortunen@vocatum.fi

Annu toimii kuntosaliohjaajana ja tärkeimpänä taustakoulutuksena hänellä on sairaanhoitajan ammattitutkinto sekä kokemusta OYS:n sydänosastolta. Annulla on vahva liikunnallinen kokemus ja hänen vastaanotollaan tulet taatusti huomioiduksi sellaisena kuin olet. Annu palaa äitiyslomalta töihin syksyllä 2021.

Kuntosaliohjausten lisäksi Annu vastaa Verkkosalin liiketoiminnoista.

annu.kolmonen@vocatum.fi

Petteri Koivunen tekee hierontoja Vocatumin asiakkaille. Lisäksi hän tekee hierontoja omalla toiminimellään mm. Tampere Unitedin pelaajille.

petteri.koivunen@vocatum.fi

Helena huolehtii siivoustyöstä Vocatumilla, mutta hän on tehnyt Vocatumilla töitä useissa eri rooleissa jo usean vuoden ajan. Tämän vuoksi hän hoitaa useita erilaisia tuuraustehtäviä, joita asiakkaiden palveleminen vaatii.

helena.laukkanen@vocatum.fi

Jyrki on vastannut Vocatumin liiketoiminnoista vuodesta 2010 alkaen. Vuonna 2014 hän joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena hän oli sairauslomalla 9 kuukauden ajan.

Onnettomuudesta toipuminen on antanut hänelle perspektiiviä siihen, että oikeastaan kuka tahansa voi löytää itselleen parempaa hyvinvointia omasta tilanteestaan huolimatta. 

jyrki.kolmonen@vocatum.fi

Mikko vastaa uusasiakashankinnasta kaikille Vocatumin toimipisteille. Mikko omaa myyjäksi erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja hänen kanssaan löydetään varmasti paras mahdollinen ratkaisu kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Kuntosalin lisäksi voit törmätä Mikkoon oikeastaan missä tahansa, missä ihmisiä liikkuu.

mikko.koivisto@vocatum.fi

Vocatum Pirkkala, veskassa
Saapastie 2
33950 Pirkkala

Puh. 075 328 5521

Email. info@vocatum.fi

Aloittaminen on helppoa

Jäsenyys käynnistyy aina kahdella tapaamisella.

Ensimmäisellä tapaamisella haastattelemme tavoitteesi ja kartoitamme nykykuntosi.

Toisella tapaamisella harjoitusohjelmasi käydään läpi ohjaajasi kanssa.

Ohjaus jatkuu säännöllisesti

Ihmisen motivaatio ja tavoitteet muuttuvat, kun harjoittelu edistyy. Vocatumin jäsenyyteen kuuluu tapaamiset kolmen kuukauden välein ohjaajasi kanssa.

Älyavain auttaa ja motivoi harjoittelemaan

Älyavaimella kuljet salille, lukitset pukukaapin sekä treenaat systemaattisesti. Avain kertoo kussakin laitteessa kuinka paljon laitat painoja, montako toistoa teet ja kauanko pidät taukoa. Treenin lopuksi saat raportin suorituksestasi.

Vocatumilla treenaat siistissä kuntosaliympäristössä

Vocatumilla siivooja on oma siivooja, joka on töissä Vocatumille. Hän on osa henkilökuntaa ja hän pitää kuntosalin mahdollisimman siistinä.

Huippulaadukkaat Technogymin premium -sarjan laitteet

Vocatumin jäsenenä käytössäsi on on Euroopan mahtavimman laitevalmistajan premium -sarjan helppokäyttöiset laitteet.

Mywellness sovelluksen
avulla seuraat harjoitteluasi
sekä terveyttäsi, siellä missä
olet

Vocatumin jäsenille kuuluu ilmainen Mywellness -sovellus, josta löydät kaikki terveydellesi tärkeät tiedot verenpaineesta vyötärönympärykseen.

Vocatum Pirkkala kokemuksia

 

Trustmary Reviews

Vocatum Pirkkala, Saapastie 2

Nämä työnantajien maksuvälineet käyvät meillä