fbpx

Vocatum Pirkkala


KUNTOSALI +
PERSONAL TRAINER
49 € / kk

Vocatum Pirkkala on moderni kuntosali huippukeskeisellä sijainnilla Partolassa, kauppakeskus Veskan toisessa kerroksessa. Kuntosalille voit saapua helposti myös Tampereelta. Laitevarustelumme on huippuluokkaa. Jäsenenä saat pääsyn kuntosalillemme sekä personal trainerin opastusta.

Kuntosalillamme pääset treenaamaan Technogymin uudenaikaisilla laitteilla, jotka toimivat yhteen Mywellness-sovelluksen ja älyavaimen kanssa.

Monipuolisten laitteiden ja valoisien, tyylikkäiden treenitilojen lisäksi Vocatum Pirkkalan kuntosalilla on siistit ja tilavat pukuhuoneet. Pukukaappien lukot toimivat omalla älyavaimellasi.

Löydät meiltä myös paljon ilmaista parkkitilaa, joten voit saapua omalla autolla helposti myös Tampereelta tai lähialueilta. Liity jäseneksemme tai tutustu kuntosaliimme ilmaiseksi personal trainerin opastuksessa!

AVOINNA JÄSENILLE JOKA PÄIVÄ KLO 5-23

Kuvia Vocatum Pirkkalan kuntosalin upeista tiloista

Meillä käyvät maksuvälineenä kaikki työnantajien tarjoamat liikuntaedut!

Ihmiset, jotka palvelevat sekä yhteystiedot

IMG_5177 (1)

Vocatum Pirkkala, Veskassa
Saapastie 2
33950 Pirkkala

Puh. 075 328 5521

Email. info@vocatum.fi

Pauliina on aloittanut vastaavana kuntosaliohjaajana elokuussa 2020. Taustakoulutuksena hänellä on tärkeimpänä koulutuksenaan fysioterapeutin ammattitutkinto, joten hän pystyy tarjoamaan laajaa osamistaan valmennuksiin. 

pauliina.kytolinna@vocatum.fi

Annu toimii kuntosaliohjaajana ja tärkeimpänä taustakoulutuksena hänellä on sairaanhoitajan ammattitutkinto sekä kokemusta OYS:n sydänosastolta. Annulla on vahva liikunnallinen kokemus ja hänen vastaanotollaan tulet taatusti huomioiduksi sellaisena kuin olet. Annu palaa äitiyslomalta töihin syksyllä 2021.

Kuntosaliohjausten lisäksi Annu vastaa Verkkosalin liiketoiminnoista.

annu.kolmonen@vocatum.fi

Petteri Koivunen tekee hierontoja Vocatumin asiakkaille. Lisäksi hän tekee hierontoja omalla toiminimellään mm. Tampere Unitedin pelaajille.

petteri.koivunen@vocatum.fi

Iida on hyvin helposti lähestyttävä ja iloinen sekä energinen siistijä Vocatumilla. Hän tietää, että Vocatumin asiakkaat antavat hänelle positiivista palautetta, kun siivous onnistuu hienosti.

Jyrki on vastannut Vocatumin liiketoiminnoista vuodesta 2010 alkaen. Vuonna 2014 hän joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena hän oli sairauslomalla 9 kuukauden ajan.

Onnettomuudesta toipuminen on antanut hänelle perspektiiviä siihen, että oikeastaan kuka tahansa voi löytää itselleen parempaa hyvinvointia omasta tilanteestaan huolimatta. 

jyrki.kolmonen@vocatum.fi

Mikko vastaa uusasiakashankinnasta kaikille Vocatumin toimipisteille. Mikko omaa myyjäksi erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja hänen kanssaan löydetään varmasti paras mahdollinen ratkaisu kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Kuntosalin lisäksi voit törmätä Mikkoon oikeastaan missä tahansa, missä ihmisiä liikkuu.

mikko.koivisto@vocatum.fi

Vocatum Pirkkala sijaitsee kauppakeskus Veskassa osoitteessa Saapastie 2

Kokemuksia Vocatum Pirkkalasta

Trustmary Reviews