Tavallisten ihmisten kuntosali

Kuntosali, Oulu Kynsilehto

Avainjärjestelmä auttaa seuraamaan edistymistä ym. ja laitteistossa laaja valikoima. Salilla on rento ilmapiiri 🙂

-Nina 43 / Kynsilehto

voittajat_let's
Vocatum Kynsilehto on ensimmäinen rakennus Oulussa, joka on suunniteltu yksinomaan kuntosaliksi. Ennen rakennuksen suunnittelutyön aloittamista vierailimme Italiassa katsastamassa sikäläisiä parhaita kuntoklubeja sekä kuuntelemassa ja katsomassa Euroopan johtavan kuntosalilaitevalmistajan, Technogymin visioita tulevaisuuden kuntosaleista.

Vierailimme myös Norjassa, jossa kuntosalien käyttö on noin kaksinkertainen verrattuna Suomeen. Näistä vierailuista saimme vinkkejä, kuinka suunnitella Ouluun kuntosali, joka palvelisi käyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla. Arkkitehti on suunnitellut  vierailujen pohjalta toimivat tilat, joissa on huomioitu kuntosaliharjoittelun tilatarpeet ja harjoittelun mukavuus.

On mukava tehdä alku- ja loppulämmittelyt, kun näkee pihalle ja voi seurata vilkasliikenteistä Vaalantietä. Treenin jälkeen voit nauttia kahvit viihtyisässä vastaanotossamme.

Kuntosali ja personal trainer 49 € / kk

Osta jäsenyys tästä!

Vocatum Oulu, Kynsilehto

Lehtorouskuntie 10
90650 Oulu

Puh. 040 146 8051
kynsilehto(at)vocatum.fi

Ajankohtaista

Suomessa nousi vuoden 2018 tilinpäätöstietojen pohjalta 2,7 %:a yrityksistä korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen. Vocatum oli yksi tähän joukkoon kuuluvista yrityksistä. Tähän...

Lue lisää »Katso kaikki

AAA Korkein luotto luokitus