fbpx

Vocatum Kempele

4,5 (28)
4.5/5

Palvelun suosio kasvaa jatkuvasti

Trustmary Reviews

Vocatum Kempele

Linnunrata 21

90440 Kempele

Puh. 075 328 5521

Syitä miksi 99,3 % asiakkaista suosittelee

Personal trainer sisältyy hintaan

Saliohjelma ja opastus sisältyy hintaan

Asiakkaille ilmainen pysäköinti

Henkilöstö ja siisteys 4,7/5

Premium sarjan kuntosalivälineet

Tiedät mitä teet ja saat raportin joka treenistä

Vocatumin jäsenhintaan voi sisällyttää personal trainer -palvelua. Kuntosali on halutessaan käytössä heti jäsenyyden lunastuksen jälkeen.

Vocatumin käyttäjät aloittavat kuntosalin käytön usein personal trainer tapaamisten jälkeen. Varaamme jäsenyyden lunastuksen jälkeen käyttäjälle ajan alkukartoitukseen, jonka pohjalta personal trainer laatii käyttäjälle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman oman kuntotason sekä toiveiden mukaan.

Kuntosaliohjelman käyttö ja liiketekniikat opastetaan erillisellä tapaamisella. Tämä takaa oikeaoppisen aloituksen jokaiselle käyttäjälle

Oikeaoppiseen kuntosalijäsenyyteen personal trainer palvelun voi sisällyttää matkaan myös harjoittelun edetessä. Miksi? Koska jokaisella ihmisellä kunto kehittyy ja tarvitaan uusia haasteita hyvinvoinnin kehittymiseen.

 

Vocatumin jäsenen ei tarvitse pohtia itse mitä tulisi tehdä seuraavaksi tai mikä pahinta, harjoitella samalla kuluneella ohjelmalla vuodesta toiseen. Tai maksaa turhaan salilla käymisestä mikäli siitä ei saa hyötyä tai kehitystä ei mitata millaan tavalla.

 

Vocatumin jäsenellä on mahdollista päivittää kuntosaliohjelmaa 3 kuukauden välein, jolloin kehitystä tapahtuu jatkuvasti ja motivaatio harjoitteluun säilyy.

 

Lisäksi jäsenellä on mahdollista on mahdollista ottaa kehonkoostumusmittaus 3 kuukauden välein pidettävillä tapaamisilla. Ja seurantakuntotesti on mahdollista ottaa 6 kuukauden välein. 

 

Vocatumin jäsen saa niin kattavat palvelut, että niitä on vaikea rahassa edes mitata, koska terveys on lähes jokaiselle ihmiselle prioriteetti numero 1. Tervedeyn ja kunnon edistystä seurataan Vocatumin jäsenille hämmästyttävän tiiviisti.

Meillä käy maksuvälineenä kaikki työnantajien tarjoamat liikuntaedut!