fbpx

”Opi kuinka harjoittelet kuntosalilla jopa 276 %:a tavanomaista pidempään tai et maksa mitään!”

Jäsenkapasiteettimme on rajattu, jonka täyttyminen kiihtyy jatkuvasti.

Kyllä!

Voit viimeinkin unohtaa ruttuiset paperilla olevat treeniohjelmat ja inhottavan ”mitä teen seuraavaksi” -tunteen kuntosalilla.

Olemme kehittäneet yksinkertaisen, 3 vaiheisen, erittäin suoraviivaisen kuntosaliharjoittelun aloitusprosessin, jolla pääset eroon ”mitä teen seuraavaksi” -tunteesta kuntosalilla ja voit varmasti paremmin.

Ensimmäinen vaihe on täysin ilmainen ja opit miten menetelmä toimii käytännössä – tai et maksa yhtään mitään!

Kuulostaako hyvältä?

Olemme Vocatumilla kehittäneet ja testanneet yhdessä asiakkaiden kanssa jo vuosia tätä menetelmää (ihan tavallisten ihmisten kanssa, joilla on arjessa mm. ruuhkavuodet, sukulaisia, mökkeilyä, matkustamista, isovanhemmat jne…) ja systeemi todella toimii ja jopa säästää aikaa, mutta antaa energiaa.

Mikä parasta – sinun ei ole tarvinnut koskaan käydä kuntosalilla tai edes harrastaa liikuntaa. Silti tämä toimii!

Voit hypätä oikotietä tälle 3 vaiheiselle polulle, jolla opit harjoittelemaan kuntosalilla jopa 276 %:a tavanomaista pidempään. Jo ensimmäisessä vaiheessa oivallat, miten homma toimii tai ET MAKSA YHTÄÄN MITÄÄN!

Tämä 3 vaiheinen menetelmä on niin yksinkertainen, että kuka tahansa oppii harjoittelemaan sen avulla. Vaikka et tosiaan olisi käynyt koskaan kuntosalilla tai edes harrastanut liikuntaa. Ymmärrät miksi, kun näet sen.

Kaikki on mietitty valmiiksi puolestasi ja testattu tuhansilla ihmisillä. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse koskaan haaskata tuhottomasti rahaa vain siihen, että tietäisit, miten sinun tulee kuntosalilla harjoitella.

Varaa ensimmäinen vaihe, joka ei maksa vielä yhtään mitään:

Tässä muutamia esimerkkejä, mitä ihmiset ovat meistä sanoneet…

”Kyllä suosittelen tätä Vocatumia kaikille, koska jos sinulle ei ole mitään hajua treenaamisesta niin täältä saat hyvät ohjeet ja sinun alkutilanne kartoitetaan. Sitä myös seurataan, että minne olet menossa. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

-Pirjo Lahti

”Noin suunnilleen 2,5 vuotta olen käynyt Vocatumissa ja olen jäänyt koukkuun. Olen harrastanut liikuntaa paljonkin ja harrastan edelleen kävelyä paljon. Personal trainer auttoi kauheasti ja tietysti tämä yleissiisteys veti sen kokonaisuuden sellaiseksi, että en olisi uskonut näin kovasti jääväni koukkuun tähän. Nyt käyn 3 kertaa viikossa treenaamassa.”

-Jari Nieminen

”Täällä on kiva käydä. Täällä on mukava henkilökunta. Täällä on kivoja treenikavereita ja sitten täällä on siistiä. En mää osais vaihtaa, kun täällä olen käynyt yli 3,5 vuotta. Tykkään. En ole ennen käynyt missään näin kauaa!”

-Tanja Pöyhölä

…tuossa on vain muutama esimerkki. Kuten sanoin, tämä toimii oikeastaan kenelle tahansa. Lähtötasosta riippumatta. Ensimmäisestä vaiheesta et todella maksa yhtään mitään, jos et usko, että sinäkin voit valmennuksessamme treenata jopa 276 %:a tavanomaista pidempänään.

Joten, jos haluat unohtaa ruttuiset paperilaput ja välttää inhottavan ”mitä tekisin” -tunteen ja alkaa voimaan paremmin, mikset hyppäisi tähän ensimmäiseen vaiheeseen? Et voi menettää yhtään mitään.

Sen nimi on yksinkertaisesti, Unohda ruttuiset paperilaput ja vältä inhottava ”mitä tekisin” -tunne (ja voi paljon paremmin).

Se on 3 vaiheinen, suoraviivainen harjoittelun aloitusprosessi, kuinka oikeasti harjoittelet kuntosalilla jopa 276 %:a tavanomaista pidempään. Pääset lopullisesti eroon epätietoisuudesta, että mitä tekisit etkä joudu kokemaan sitä inhottavaa epätietoisuuden tunnetta. Se todella toimii, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin edes miettinyt kuntosaliharjoittelua omaksi vaihtoehdoksesi.

Mitä paketti sisältää?

 • Ensimmäinen vaihe tässä menetelmässä on konsultaatiotapaaminen. Tällä tapaamisella voit ottaa treenivarusteet jo mukaan. Haastattelemme tavoitteesi ja laadimme kevyen tutustumistreeniohjelman sekä näytämme miten harjoitusohjelmat toimivat käytännössä. Pääset testaamaan harjoittelua myös käytännössä.
 • MUISTA! Ensimmäisestä vaiheesta et maksa mitään. Jos emme pysty vakuuttamaan sinulle, että voimme auttaa sinutkin polulle, jossa harjoittelet kuntosalilla jopa 276 %:a tavanomaista pidempään, ET MAKSA MITÄÄN!
 • Toisessa vaiheessa teemme kartoitamme nykyisen kuntotasosi. Aerobinen kuntotason mittaus, lihasvoimatason mittaus, kehonkoostumusmittaus, haastattelu henkilökohtaisesti laadittavaa kuntosaliohjelmaa varten sekä huomioimme mahdolliset terveydelliset haasteesi.
 • Kolmannessa vaiheessa käymme henkilökohtaisen kuntosaliohjelmasi läpi. Katsomme kaikkiin liikkeisiin oikeanlaiset liiketekniikat, joiden avulla saat harjoittelusta sellaisen hyödyn kuin kuntosaliharjoittelusta kuuluu saadakin.
 • Saat kuntosaliohjelman selkeästi älyavaimelle, jolloin voit keskittyä vain seuraamaan valmentajasi antamia ohjeita.
 • Lähes jokaisessa laitteessa on paikka älyavaimelle, joista saat tiedot kuinka monta toistoa tulee tehdä sekä minkälaisilla painoilla harjoitus tehdään. Aerobisten laitteiden vastukset säätyvät automaattisesti sinulle suunnitellulle tasolle. Säännöllisillä treeniohjelman päivityksillä ylläpidetään motivaatiota ja harjoitetaan lihaksia eri kantilta. Tällöin sinulla kehittyy optimaalisesti kehon hyvinvointi kokonaisuudessa.
 • BONUS 1: Saat kolmen kuukauden harjoittelun jälkeen uuden kuntosaliohjelman sekä otetaan kehonkoostumusmittaus. Saat ensimmäiset konkreettiset tulokset nähtäväksi paperilla.
 • BONUS 2: Sinulla on käytettävissä vapaiden personal trainereiden tuki ma-pe aamusta iltaan.
 • BONUS 3: Kuuden kuukauden jälkeen tehdään seurantakuntotesti ja päivitetään uudestaan treeniohjelmaa.
 • Ja paljon muuta hyödyllistä. Tärkeimpänä kuitenkin se, että kasvanut lihasmassa parantaa vastustuskykyäsi, nostaa kykyäsi jaksaa arjessa paremmin sekä auttaa sinua selviämään paremmin mahdollisista onnettomuuksista. Ja tietysti lihasmassa kiihdyttää aineenvaihduntaa, joten rasva palaa…

Tarvitset vain avoimen mielen. Tämä tekee loput…

Miksi tämän menetelmän avulla harjoittelet jopa 276 %:a tavanomaista pidempään kuntosalilla ja voit unohtaa inhottavan ”mitä tekisin” -tunteen?

Koska tämä menetelmä tekee kuntosaliharjoittelusta inhimillistä ensimmäisestä tapaamisesta alkaen.

Kuten varmaan tiedät:

Harva asia on yhtä inhottava, kuin mennä paikkaan, jossa kaikki muut näyttäisivät osaavan tehdä kaikki täydellisesti, ja itsellä ei ole kunnon tarttumapintaa tekemiseen.

Olipa lähtötaso mikä tahansa, voidaan lähteä liikkeelle vain siitä missä nyt ollaan. Menneisyyteen ei voida enää vaikuttaa ja tulevaisuutenkin vain tekemällä nyt fiksuja päätöksiä…

Olemme itse kulkeneet salilla muistivihkon kanssa ja emme ole tienneet mitä salilla tulisi tehdä.

Yleensä on opastettu vain käsillä mistä mikäkin löytyy. Missä on pukuhuoneet jne…, mutta itse on pitänyt tehdä etsintä.

Ei välttämättä ole tuntunut kivalta, kun muutenkin harjoittelusta on ollut epävarma. Mitä jos vastaanotossa ollaan vielä tokaistu jotain tylysti ja saatu itsemme tuntemaan olomme tyhmäksi…

Ja mikä pahinta, useimmilla saliharjoittelu on puuhastelua – ilman mitään punaista lankaa.

Pyöriminen salilla ilman mitään punaista lankaa tai ruttuisen paperilapun katsominen voi olla jopa todella nöyryyttävää.

Miksi?

Koska useimmat hakkaavat päätä seinään, että tekeminen yllättäen helpottuisi ja oppisi ilman, että kukaan oikeasti auttaa sinua. Tai mikä pahinta, joku opettaa sinua tekemään kuntosaliohjelmaa, jossa sinun lähtötasoasi ei ole mitenkään kartoitettu. Eihän se kuitenkaan useimmiten vain onnistu.

Ellet kokeile sitten jotain aivan uutta.

Me kokeiltiin useita eri lähtökulmia harjoitteluun ennen Vocatumin perustamista. Huomasimme kuitenkin, että kuntosalista on oikeastaan lähes mahdoton saada itselleen pysyvää, vuosia kestävää elämäntapaa, jos siinä ei ole systemaattista, toisen ihmisen tukemaa seurantaa.

Niin kovaa itsekuria löytyy todella marginaaliselta osalta ihmisiä, että motivaatio säilyy ja pystyy etsimään uusia, kehittäviä ärsykkeitä oman hyvinvoinnin edistämiseen.

Huomasimme kuitenkin nopeasti, että menetelmästämme on apua JOKAISELLE IHMISELLE, lähtötasosta riippumatta.

Tulokset menivät suunnilleen näin…

>> Vapaa pääsy kuntosalille, huippulaadukkaat laitteet käytössä ja rauhallinen treeniympäristö – Noin 30 %:a treenasi puolen vuoden päästä.

>> Kuntosaliohjelma, joka tehtiin samalla tavalla taustasta riippumatta ja sen opastus samalla tapaamisella. Vapaa pääsy kuntosalille, huippulaadukkaat laitteet käytössä ja rauhallinen treeniympäristö – Noin 40 %:a treenasi 2 vuoden päästä.

Se oli siis jo PUOLITOISTA KERTAA pidempi aika harjoittelua ja 1,5 kertaa enemmän töitä oman hyvinvoinnin eteen.

Näin siis toimimme aluksi, mutta kehitimme ja kehitimme, jotta sinun ei tarvitse hakea oppia kantapään kautta.

 

>> Kunnon alkukartoitus, alkuhaastattelu omille tavoitteille, kuntosaliohjelman läpikäynti erillisellä tapaamisella, seurantatapaaminen kolmen kuukauden välein, seurantakuntotesti kuuden kuukauden välein ja lisäksi mahdollisuus käyttää vapaita personal trainereita ma-pe aamusta iltaan. Vapaa pääsy kuntosalille, huippulaadukkaat laitteet käytössä ja rauhallinen treeniympäristö – Noin 70 %:a treenaa vielä kolmenkin vuoden jälkeen.

Se on KOLME KERTAA pidempään kuin saisit vain tilan, jossa harjoitella. Ajattele: Missä voisit itse olla kolmen vuoden päästä

Ja mikä parasta – saat itse keskittyä vain tekemiseen ja parantaa jatkuvasti hyvinvointiasi.

Tiedätkö, miksi homma toimii todella niin hyvin?

Sinulla syntyy luottamuksellinen suhde henkilökunnan kanssa ja he oppivat tunnistamaan tarpeesi paremmin. Sinun ei tarvitse luoda jokaisen valmentajan kanssa uutta suhdetta, koska pidämme tietosi tallessa salaisessa järjestelmässämme, josta voimme tarvittaessa katsoa harjoittelutietosi.

Tämä toimii ihmisille paljon tavanomaista lämpimämmin – ja helpommin – kuin tavanomaisella tyylillä, jossa saat ainoastaan tilan käyttöösi tai maksat valmentajalle tähtitieteellisiä summia. Tämä todella tappaa aiemmat pelkosi kuntosaliharjoittelusta ja alat saamaan kuntosaliharjoittelusta saatuja hyötyjä välittömästi.

 

Sinä ansaitset inhimillisempää kohtaamista ja sinun tulee saada lähteä siitä missä nyt olet. Menetelmämme todella säästää aikaasi, rahaasi ja samalla parannat terveyttäsi. Yleiskuntosi nousee ja parhaassa tapauksessa poltat samalla ylimääräistä rasvaa nopeasti.

Unohda inhottava ”mitä tekisin tunne” ja ruttuiset paperilaput

Tämä on tietysti yksinkertainen malli, kuinka harjoittelet jopa 276 %:a tavanomaista pidempään ja unohdat ruttuiset paperilaput sekä inhottavan ”mitä tekisin” -tunteen salilla. Tärkeintä on se, että kerrot meille mitä haluat ja me autamme sinua menemään tavoitettasi kohti. Vain siten voit saada terveytesi kannalta oleellisia tuloksia.

Juuri tämän kaiken saat nyt, kun toimit heti…

Saat testatun kolmivaiheisen mallin, kuinka unohdat ruttuiset paperilaput ja inhottavan ”mitä tekisin” tunteen. Ensimmäisen vaiheen saat nyt täysin ILMAISEKSI, etkä todella maksa mitään jos et usko, että meidän valmennuksessa harjoittelet jopa kolme kertaa tavanomaista pidempään ja saat merkittäviä hyötyjä terveyteesi.

 

Jos haluat päästä tähän kolmivaiheiseen malliin kiinni ja alkaa tuntea, kun hyvinvointisi kehittyy heti parempaan suuntaan – hanki Unohda ruttuiset paperilaput ja vältä inhottava ”mitä tekisin” -tunne (ja voi paljon paremmin) nyt tästä:

Vertailuna:

Jos ostaisit meiltä pelkän kuntotestin ja kehonkoostumusmittauksen veloittaisimme siitä erillisenä ostona vähintään 90 €. Jos lisäksi tilaisit meiltä yksinkertaisimmankin kuntosaliohjelman, veloittaisimme siitä alkaen 60 €.

Jos haluaisit varata vielä ennen aloitusta konsultaatiotapaamisen, veloittaisimme siitä 60 €.

Entä jos haluisit harjoitella pelkästään meidän kuntosalimme mahtavilla laitteilla ja haluaisit joustavan sopimuksen, maksaisit pelkästään siitä 49 € kuukaudessa.

Mitä jos haluaisit, että liikkeiden tekniikat käydään läpi personal trainerisi kanssa 90 minuutin tapaamisella, veloittaisimme siitä 120 €.

Pelkästään ensimmäisen kuukauden osuudeksi tulisi 379,00 € (mutta et maksa niin paljon). Eikä siinä vielä kaikki…

Saat nyt tämän todistetusti toimivaksi testatun kolmivaiheisen mallin ensimmäisen vaiheen ILMAISEKSI, etkä todellakaan maksa mitään jos et konsultaatiotapaamisella usko, että me todella voidaan saada sinutkin harjoittelemaan kuntosalilla jopa 276 %:a tavanomaista pidempään.

Jos oikeasti olet kyllästynyt oloon ettet tunne itseäsi energiseksi, ruttuisiin paperilappuihin tai inhottavaan ”mitä tekisin” tunteeseen salilla, varaa paikkasi oikeasti nyt.

Älä viivyttele. Kyse on sinun hyvinvoinnistasi. Ja muista: jos et usko, että valmennuksessamme harjoittelet jopa 276 %:a pidempään, et maksa ensimmäisessä vaiheessa yhtään mitään.

Lisäksi jäsensopimuksemme on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla, joten, et koskaan ole meidän kanssa kiinni ikuisuutta jos haluat lopettaa harjoittelun.

Mutta mieti mitä se tekee hyvinvoinnillesi jos harjoitteletkin ja saat harjoittelusta valmennuksessamme elämäntavan ja pidät huolta lihaskunnostasi lopun elämän. Et enää joudu kokemaan inhottavia selkäkipuja tai eteenpäin kääntyviä olkapäitä jne…

Näin tuhansille asiakkaillemme on käynyt…

 

Mutta muista: tarjoamme tämän ensimmäisen vaiheen nyt ilmaiseksi, mutta asiakasmäärämme kasvaa jatkuvasti, joten poistamme tämän tarjouksen…

Nämä kaikki edut saat jäsenyyteen kuuluvana, kun toimit nyt…

Yhteensä siis jopa 1,167 € vuotuiset
edut, nyt järkevällä hinnalla

Muistutuksena vielä: saat nyt tuon konsultaatiotapaamisen täysin ILMAISEKSI. Eli jos et usko, että voimme oikeasti auttaa sinua, et maksa mitään.

Mutta miksi ihmeessä lupaamme näin paljon, onko tuossa enää mitään järkeä?

Kuten tässä viestissä on tullut selville, olemme testanneet, kehittäneet ja taas testanneet, että mikä todella toimii ja mikä ei, nyt tiedämme, että tämä toimii. Et tarvitse kalliita valmennuksia tai sinun ei tarvitse enää etsiä ”oikotietä onneen”.

Mutta jos kuitenkin uskot, että opit menetelmämme avulla harjoittelemaan kuntosalilla jopa 276 %:a tavanomaista pidempään ja haluat liittyä jäseneksi, maksat jäsenyydestä, joustavalla jäsenyydellä…

Vain 49 € kuukaudessa (liittymisen yhteydessä liittymismaksu 49 €).

Onko se paljon?

Sinun pitää vain valita, että onko terveytesi sinulle merkityksellinen. Jos terveytesi on sinulle tärkein ja haluat panostaa siihen pitkällä aikavälillä, se on vähän…

Vastaavaa todistetusti toimivaa pakettia et löydä mistään muualta. Lisäksi meillä on voimakkaasti hinnan nostopainetta, joten saatamme nostaa hinnan koska vain paljon korkeammaksi, joka vastaa todellista arvoa, jonka tulet avullamme saamaan.

Joten nappaa nyt tämä kolmivaiheinen malli, jonka ensimmäisessä vaiheessa joko uskot, että opit harjoittelemaan kuntosalilla avullamme jopa 276 %:a tavanomaista pidempään, TAI ET MAKSA MITÄÄN!

Muista tämä! Kyse on sinun hyvinvoinnistasi. Kun olet lukenut jo tänne asti, uskon, että olet taatusti tosissasi. Kuntosi menee joko ylös tai alaspäin, mutta se ei pysy koskaan paikoillaan. Sinä päätät mihin sen haluat menevän.

Kun varaat tämän tarjouksen itsellesi, voit saman tien unohtaa ruttuiset paperilaput ja sen inhottavan ”mitä tekisin” -tunteen.

 

Toimi nyt! Saatamme koska vain nostaa hintoja tai lopettaa tämän konsultaatiotapaamisen tarjoamisen ilmaiseksi. Nykyisiltä asiakkailtamme emme ole koskaan nostaneet hintoja tai veloittaneet muuta kuin olemme luvanneet.

Katso miksi tyytyväiset asiakkaat suosittelevat meitä!

Kenelle tämä palvelu sopii?

Tätä odotamme asiakkailta, että tämä prosessi todelle toimii ja toteutuu:

 • Haluat voida paremmin, olla onnellisempi ja saada lihasvoimasi takaisin.
 •  Olet valmis vastaanottamaan ohjeita ammattilaisiltamme.
 • Näet lihaskunnon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustana ja haluat rakentaa hyvinvointiasi sillä silmällä, että olet mahdollisimman elinvoimainen viiden, kymmenen tai jopa vuosikymmenien jälkeen.
 •   Uskot siihen, että hyvä lihaskunto parantaa kykyäsi suoriutua arjesta paremmin ja vähentämään jopa TULES-vaivoja jne…
 •  Haluat parantaa suorituskykyäsi ja palautumistasi pysyvästi.
 • Olet 100 %:sen valmis sitoutumaan tekemiseen. Ilman tekoja ei tule tuloksia, sinun tulee olla sitoutunut siihen, että hyvinvointisi on prioriteetti numero 1

Jos vastasit näihin KYLLÄ, Unohda ruttuiset paperilaput ja vältä inhottava ”mitä tekisin” -tunne (ja voi paljon paremmin). Sopii myös sinulle. 

Hanki omasi tästä:

TÄYSIN RISKITÖN ENSIMMÄINEN VAIHE JA
SEN JÄLKEENKIN

 

TAKAAMME, että huomaat jo ensimmäisessä vaiheessa, että huomaat miten harjoittelet jopa 276 %:a tavanomaista pidempään – tai et maksa yhtään mitään.

Kun huomaat, että tämä on todellakin helpompi ja fiksumpi tapa harjoitella kuntosalilla systemaattisesti, sinun ei siltikään tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Voit irtisanoa sopimuksen koska tahansa ja sopimus päättyy seuraavan jakson loppuun.

Tulet vain ensimmäiselle tapaamiselle niin näet miten älykkäästi asiakaspolkusi on suunniteltu. Sinun tarvitsee vain haluta voida paremmin, jonka jälkeen me autamme sinua tekemään niin.

Sinulla on tässä vain voitettavaa, joten miksi et kokeilisi?

Joten, valinta on sinun…

Koska luit tänne asti, olet varmasti tosissasi kiinnostunut. Me olemme laatineet yli 38,000 kuntosaliohjelmaa henkilökohtaisesti ja määrä sekä kokemus kasvaa jatkuvasti. Mikset sinäkin voisi oppia harjoittelemaan meidän kanssa juuri 276 %:a tavanomaista pidempään?

Hyvinvointiterveisin,

Jyrki Kolmonen ja muu Vocatumin tiimi

P.S. Ihmisten vastustuskyky ja luonnollinen hyvinvointi rapautuu nyt entistä suuremmalla vauhdilla. Työ menee etenkin viimeaikojen kehityksen vuoksi näyttöpäätteille ja työnteko muuttuu jatkuvasti passiivisemmaksi. Ei ole näköpiirissä, että ihmisten hyvinvointi tulisi mitenkään paranemaan, ilman omaehtoista fyysistä ponnistelua.

Kun ihminen muuttuu passiivisemmaksi, ihmisen koko elimistön toiminta alkaa hiipumaan. Elimistössä kuolee sitten jatkuvasti enemmän ja enemmän solukkoa, jolloin ihmisen elinvoima alkaa hiipua.

Uskon, että jokainen ihminen haluaa oikeasti toimia mahdollisimman pitkään omilla ehdoilla. Ilman lääkkeitä tai hoitolaitoksia. Nykyinen kehityssuunta kuitenkin näyttäisi viittaavan siihen, että fyysinen aktiivisuus tulee vain vähenemään ja jopa ihmisen henkinen hyvinvointi tulee romahtamaan fyysisen passiivisuuden myötä.

 

Olethan sinä sellainen, että toimit omilla ehdoillasi pitkään? Me lupaamme auttaa sinua ja kulkea rinnallasi. Ota ensimmäinen askeleesi, tästä!