fbpx

Onko kuntosaliharjoittelun aloittaminen tai sen saaminen osaksi arkea tuntunut työläältä?

  • Haluatko voida tulevaisuudessa paremmin ja selättää esimerkiksi inhottavat selkävaivat tms…?
  • Tuntuuko, että haluaisi treenata kuntosalilla, mutta tarvitset siihen hieman apua tai motivointia säännöllisesti?
  • Haluatko treenata sellaisella kuntosalilla, jossa on siisti ja. rauhallinen treeniympäristö, jossa harjoittelee ihan tavallisia ihmisiä?
Jos vastasit näistä kysymyksistä yhteenkin KYLLÄ, meillä on tarjota Sinulle apua. Jatka sivun selaamista. Jos vastasit jopa useampaa kysymykseen KYLLÄ, Sinun kannattaa toimia nyt. 


Voit aloittaa varaamalla itsellesi ilmaisen konsultaatiotapaamisen. Tapaaminen ei maksa nyt koronatilanteen vuoksi mitään, mutta se voi muuttaa elämäsi. Kun varaat ajan, alat voimaan heti henkisestikin paremmin, joten Sinulla on vain voitettavaa tässä.

Varaa ILMAINEN konsultaatiotapaaminen asiantuntijallemme nyt.

Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Vocatum – tavallisten ihmisten kuntosali

Valmennuksemme avulla voit saada hämmästyttäviä tuloksia nopeasti. Markku pudotti painoa 35 kiloa kymmenessä kuukaudessa!

Ajattele tilannetta, että kymmenen kuukauden jälkeen olet yhtä kiitollinen itsellesi kuin Markkukin. Mitä muuta hyötyä siitä voisi olla elämässäsi. Voisitko olla parempi puoliso? Voisiko työssäjaksaminen olla ihan uudella tasolla? 

Entä mitä ajattelet siitä, että nukkuisit paremmin ja unesi olisi alkanut muuttumaan palauttavaksi? Entä jos olisit hävittänyt inhottavat selkäkivut tai hartikivut kokonaan? Tai miltä tuntuisi se, että tuntisit itsesi ryhdikkääksi ja olisit vaihtanut ylimääräistä rasvaa lihakseksi?

Näistä mikä tahansa voi odottaa Sinua jo lyhyen ajan päästä, kun varaat nyt ajan ilmaiseen konsultaatiotapaamiseen. Entä jos et haluakaan aloittaa kuntosaliharjoittelua konsultaatiotapaamisen jälkeen? Ei tapahdu mitään, me emme ole asiasta pahoillaan, mutta silloinkin tiedät paikan mistä saat kuntosaliharjoitteluun apua, kun haluat aloittaa.

Entä mitä tapahtuu jos et varaa edes aikaa konsultaatiotapaamiselle? Silloinkaan ei tapahdu mitään, mutta se on varmasti totta, että varaamalla ilmaisen konsultaatitapaamisen nyt, Sinulla on paljon enemmän voitettavaa?

Mitä jäsenyytemme 49 € / kk sisältää?

  • Alkukartoitus, jossa katsotaan nykyinen kuntotasosi sekä terveydentilasi yleisesti. Näiden pohjalta saat taatusti sinulle sopivan treeniohjelman. (Arvo 90 €)
  • Yksilöllisesti suunniteltu kuntosaliohjelma (arvo 75 €)
  • Kuntosaliohjelman läpikäynti erillisellä tapaamisella
  • BONUS 1: Vapaiden personal trainereiden tuki arkisin aamusta iltaan
  • BONUS 2: Huippulaadukkaat kuntosalilaitteet sekä siisti treeniympäristö

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Trustmary Reviews

"Enhän minä kehtaa ja osaa sinne salille mennä trimmattujen ihmisten sekaan. Eikä saliharjoittelu ole tuntunut oikeastaan koskaan omalta jutulta."

– Jos tämä ajatus kuulostaa tutulta, älä huolehdi. Näin ajattelee suurin osa ihmisistä. 

Näin ajattelivat myös Helinä ja Ilkka Hyväri. Käsitys kuntosaliharjoittelusta muuttui kuitenkin nopeasti Vocatumilla!

Täytä lomake ja varaa ilmainen konsultaatiotapaaminen!

Täytä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä konsultaatioajankohdan varaamiseksi.