Tavallisten ihmisten kuntosali

Kokemuksia

Julkaisemme tälle sivustolle meidän asiakkaidemme antamia palautteita ja kokemuksia jäsenyyksistä meillä. Asiakas on meille aina yksilöllinen ihminen ja aina tärkeimmässä roolissa kaikessa, toimimme aina sen mukaan. Täältä voit lukea, miksi Vocatum on sinullekin paras vaihtoehto.

Vocatum_kokemuksia_kuntosali_oulu_pirkkala_kempele_tampere

Helinä ja Ilkka Hyväri

 

Miksi valitsin Vocatumin kuntosalikseni?

Ensisijaisesti ilmapiiri: ei musiikkia taustalla, ihmiset ystävällisiä, tavallisia, ei tarvitse hävetä itseään. Henkilökunta on aivan huippuluokkaa ja asiakas otetaan yksilönä, eikä yritetä tuputtaa jokaiselle samaa ohjelmaa tilanteesta riippumatta. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että Vocatum Kynsilehto on Oulun paras kuntosali.

Toinen merkittävä valintaperuste on sijainti. Kotoa matkaa alle 2 km ja maksuttomia autopaikkoja riittää. Voin jopa tulla kävellen tai pyörällä paikalle niin halutessani.

-Liisa 44 / Kynsilehto

 

Kuulin ystävältäni Vocatumin hyvästä maineesta ja läheisen sijaintinsa vuoksi Vocatum oli minulle paras vaihtoehto.

-Hannu 27 / Kynsilehto

Asun lähellä ja kun kävin vilkaisemassa niin sali oli puhdas ja viihtyisän oloinen, just ihan meille tavallisille ihmisille  tarkoitettu!

-Katriina 48 / Pirkkala

Monipuolinen kuntosali ja se on sopivalla etäisyydellä kotoa. Selkävaivan vuoksi tarvitsen säännöllistä lihasten huoltoa.

-Aarne 70 / Kynsilehto

Läheinen sijainti. Kotiin tullut mainoslehtinen. Paikka vaikutti sellaiselta, että ilman aiempaa salikokemustakin sinne uskalsi tulla.

-Sini 34 / Kempele

Treenaaminen on tehty niin helpoksi, ettei tästä saa vaikeaa millään. Laite näyttää kaikki ohjelmat, jotka minulle on tehty. Minä valitsen sen, jonka haluan sinä päivänä tehdä. Osassa laitteista on avaimenlukija, joka kertoo aina laitteeseen mennessä, kuinka monta toistoa ja sarjaa tehdään ja millä painoilla. Laite myös laskee toistot ja kertoo, mikä liike on seuraavana vuorossa

-Päivi 36 / Pirkkala

Puskaradion kautta sain tietää 3kk:n tarjouksesta ja se sattui sopivasti eläkkeelle jäämisen aikoihin. Lisäksi Vocatum sijaitsi sopivan matkan päässä kotoa ja muutenkin olin kuullut pelkkää hyvää Vocatumista.

-Hilkka 67 / Kempele

Mainosteksti – tavallisten ihmisten kuntosali, joka on osoittautunut totuudenmukaiseksi. Lisäksi kuntosali on sopivan matkan päässä.

-Tarja 65 / Pirkkala

Vocatum_kokemuksia_kuntosali_oulu_pirkkala_kempele_tampere_asiakastarina_kuntosaliohjelma


Paras kokemukseni Vocatumin asiakkaana

Noora teki minulle ohjelman mikä tuntuu mielekkäältä ja homma ei jäänyt siihen yhteen kertaan, vaan olen innostunut. Ihanaa kun pystyy!

-Katriina 48 / Pirkkala

Erittäin mielekästä, kun laitteista näkee suoritustaan ja ne ohjaavat mitä seuraavaksi. Myös tietokoneelta saatu yhteenveto ja suoritukset ovat hieno asia.

-Eija 61 / Kempele

Siistit toimivat tilat, kunnon alkutestaus ja hyvät saliohjelmat ja kunnollinen opastus niiden käyttöön.

-Tiina 49 / Pirkkala

Kokemukset siitä että on tervetullut joukkoon vaikka en olekaan treeni ”ammattilainen”.

-Erkki 59 / Kempele

Vocatumin Kynsilehdon salissa on monia hyviä asioita/kokemuksia: Salilla käy tavallisia ihmisiä, henkilökunnalta saa apua aina tarvittaessa, laitteet hyviä, rakennus uusi ja sisäilma hyvä, aina mukava kaikin puolin tulla salille.

-Anne 43 / Kynsilehto

 

Helposti lähestyttävä palvelualtis henkilökunta. Toimivat nykyaikaiset laitteet. Rauhallinen ilmapiiri. (ei musiikkia)

-Mikko 43 / Pirkkala

Alkuun kuului kehonkoostumus ja ohjaus laitteiden käyttöön. Sai oman ohjelman.

-Maarit 36 / Kynsilehto


Ilmapiiri Vocatumilla on mielestäni

Todella mukava ilmapiiri,tuntuu melkein kuin  kotiin tulisi !

-Kristina 53 / Pirkkala

Rauhallinen ja lempeä, mielestäni jokaiselle sopiva. Tunnelmassa on aina vapaa, jolloin on tilaa tehdä oma suoritus parhaalla mahdollisella tavalla.

-Anu 34 / Kempele

Ilmapiiri on hyvä, niin asiakkaitten kesken kuin henkilökunnalla asiakkaitten kanssa.

-Anne 38 / Kempele

Kuntosalilla treenatessa ei ole tarvinnut jännittää, vaan salilla on hyväksyvä ilmapiiri. Voi mennä juuri sellaisena kun on.

-Eveliina 36 / Pirkkala

Vocatum_kokemuksia_kuntosali_oulu_pirkkala_kempele_tampere_asiakastarina

Avainjärjestelmä auttaa seuraamaan edistymistä ym. ja laitteistossa laaja valikoima. Ilmapiiri salilla rento 🙂

-Nina 43 / Kynsilehto

Pääsääntöisesti toiset kuntoilijat ottavat hyvin huomioon muut kanssakuntoilijat, ollaan kohteliaita, ystävällisiä ja monet tervehtivät ja jutustelevat pukkarissa. Henkilökunta on merkittävässä asemassa ilmapiiriä luomassa maanläheisellä asenteellaan ja läsnäolollaan neuvoen ja opastaen. Asiakaslähtöisesti.

-Liisa 44 / Kynsilehto


Henkilökunnasta sanottua

Henkilökunta on hyvä,mukavaa ja asiakaspalvelu sujuvaa ja ystävällistä.Apuja ja neuvoja saa tarvittaessa,eikä joka rissauksesta tarvitse erikseen maksaa.Minulla on useampi sairaus ja vika ropassani,niin minulle on erittäin tärkeää,että ohjaajat osaavat ja ymmärtävät  terveydellisten seikkojen päälle.Tämä on tärkeää ohjaajan kanssa ohjelmaa tehdessä.Kaikkia laitteita ja liikkeitä en voi tehdä,niin on ollut ihan mahtavaa,että ohjaajat ovat aina löytäneet jonkun korvaavan laitteen/liikkeen tilalle.

-Anne 43 / Kynsilehto

Aina alttiina palvelemaan, neuvomaan, ohjaamaan, jos kesken harjoittelunkin tulee kysyttävää.

-Anu 34 / Kempele

Henkilokunta on iloista ja aina valmis auttamaan. Vaikuttaa todella ammattitaitoiselta. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä heiltä.

-Tarja 55 / Kynsilehto

Saan treenata koska haluan, itse yleensä olen joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Ohjelmani on tehty monille avainlaitteille ja kumma kyllä, se pieni tuki siltä laitteelta, mitä painoja, kuinka monta toistoa ja minne sen jälkeen, on aloittelijalle tosi tärkeää. Sen lisäksi tiedän, että voisin koska vaan kysyä lisää vinkkejä jos tarvetta olisi.

-Virpi 42 / Pirkkala

 

Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Tulee olo että asiakas saa henkilökohtaista palvelua.

-Sini 35 / Kempele

Ihania ihmisiä kaikki, ammattitaitoisia ja auttavaisia! +++++

-Kristina 53 / Pirkkala

 

Ajankohtaista

Suomessa nousi vuoden 2018 tilinpäätöstietojen pohjalta 2,7 %:a yrityksistä korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen. Vocatum oli yksi tähän joukkoon kuuluvista yrityksistä. Tähän...

Lue lisää »Katso kaikki

AAA Korkein luotto luokitus