fbpx

Kari Airu Vocatumista: ”Täällä on tosi mukava käydä”

Yrittäjä Kari Airu on harrastanut koko ikänsä liikuntaa useiden eri lajien parissa, mutta kuntosaliharrastus löytyi vasta muutama vuosi sitten. Kari käy treenaamassa Pirkkalan Vocatumilla, jossa hän arvostaa ystävällistä vastaanottoa, kätevää treeniohjelmajärjestelmää ja sitä, ettei salilla soi musiikki. Viikonloppuisin mies käy salilla yhdessä vaimonsa kanssa.

– Toimin yrittäjänä Topi-Keittiöt –organisaatiossa. Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni, esimerkiksi uimista, fillarointia ja laskettelua. Aiemmin ajattelin, että kuntosaliharrastus on vähän hölmöä hommaa, mutta sitten vanhempi poikani valmistui personal traineriksi ja teki minulle ensimmäisen ohjelman. Nyt olen käynyt salilla jo pari vuotta, Kari kertaa.

Saliharrastus on osoittautunut mieluisaksi, ja myös kunto on kohentunut.

– Fillaroidessa ja lasketellessa huomaan selvästi, että minulle on tullut enemmän lihaskuntoa. Kestävyyskuntoni on aina ollut hyvä, mutta tässä iässä erityisesti lihaskunnon kehittäminen on tärkeää, Kari muistuttaa.

Salille on näppärä tulla

Kari aloitti harrastuksen toisaalla, mutta Pirkkalaan muuton jälkeen sali vaihtui.

– Kävimme tutustumassa täällä ja totesimme, että täällä on kodikas ja miellyttävä ympäristö, eikä täällä soi musiikki. Kuuntelen muuten musiikkia paljon, mutta salilla en sitä välttämättä halua kuunnella, Kari kertoo.

Yrittäjänä Karilla on mahdollisuus järjestellä aikataulunsa niin, että hän pääsee salille jo päiväaikaa.

– Tulen suoraan töistä tai tien päältä salille ja menen tästä kotiin. Jos menee kotiin ensin, niin sitten saattaa jäädä sohvalle, Kari nauraa.

Kari kertoo, että hänen aiemmalla salillaan oli isommat tilat ja enemmän laitteita.

– Se ei kuitenkaan ole oleellinen asia. Tykkään Vocatumin ilmapiiristä, sillä täällä on intiimimpi tunnelma. Olen ollut kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen. Täällä saa auton aina hyvin parkkiin. Viikonloppuisin käymme salilla yhdessä vaimoni kanssa, sillä tänne pääsee kulkemaan avaimella aamusta iltaan, vaikkei vastaanotto olisikaan auki.

Kiva vastaanotto ja kätevä avainsysteemi

Vocatumissa Kari arvostaa hyvää asiakaspalvelua ja ystävällistä vastaanottoa.

– Olen itsekin palveluammatissa ja arvostan sitä, että ihmistä tervehditään. Täällä henkilökunta on tosi miellyttävää ja mukavaa. Siltäkin osin olen todella tyytyväinen Vocatumin palveluun, Kari kiittelee.

Myös laitteiden käyttö neuvottiin Karille hyvin salijäsenyyden alkumetreillä.

– Alussa pakettiin kuului myös kehonkoostumusmittaus. Se tuli totta kai tehtyä, ja niistä mittauksista tulee kyllä mielenkiintoisia käyriä. Täällä saa tuloksia aikaan, ja systeemi avaimen kanssa on toimiva. Ei tarvitse muistella, että millä painoilla ja kuinka monta kertaa tehdään. Kaiken kaikkiaan täällä on tosi mukava käydä, Kari kiittelee.

Artikkeli on Suomen Asiakaskokemusten kirjoittama artikkeli Vocatumin asiakaskokemuksista


Kuntosali + personal trainer 49 €/kk, kuukauden irtisanomiajalla

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös