fbpx

Hallinto-oikeus lopetti aluehallintoviraston kuntosaleja koskevan sulun täytääntöönpanon Pohjois-Pohjanmaalla, mutta Pirkanmaalla ei

Hallinto-oikeus lopetti aluehallintoviraston määräämän kuntosaleja koskevat sulkutoimet välipäätöksellään 30.12 ja toistamiseen 31.12. Tästä johtuen kuntosaliharjoittelu on ollut mahdollista Pohjois-Pohjanmaalla jo pian viikon ajan.

Pirkanmaalla hallinto-oikeus päätyi toisenlaiseen ratkaisuun, jonka vuoksi sulkupäätös jatkuu 7.1.2022 saakka. Pirkkalan kuntosalin ovet avataan kaikille 8.1.2022 klo 5.00, mutta siihen asti asiakkailla on mahdollisuus varata kuntosali yksityiskäyttöön valitsemiensa henkilöiden kanssa. Yksityiskäyttöön osallistuvilla tulee olla voimassa oleva jäsenyys Vocatumin kuntosalille.

THL on määritellyt kuntosaliharjoittelun matalimpaan mahdolliseen riskiryhmään. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin täältä.

Eurooppalainen, kuntosaleja koskeva tutkimus tietää kertoa, että koko Euroopan mittakaavalla tartuntoja on kuntosaleilta lähtenyt 0,87 tartuntaa 100,000 treenikertaa kohden. Tarkempia tutkimustuloksia voit tarkastella täältä.

Mikäli haluat hakea jäsenyysi sulkukorvausta, voit hakea sitä tästä linkistä! Huomioithan, että mahdollistimme Pirkkalan salilla yksityistilaisuuden varaamisen muutamana päivänä, jolloin pääsi harjoittelemaan. Yksityistilaisuuden hinta on 200 €, joten yksityistilaisuuden varanneille ei hyvitetä maksuja, vaan yksityistilaisuuden varaamiseen oli vaatimuksena ainoastaan voimassaoleva Vocatumin jäsenyys.

Tässä vielä lukemat, kuinka turvallista kuntosaliharjoittelu on pandemian aikana Vocatumilla ollut

0
TREENIKERRAT PANDEMIAN AIKANA
0
MAHDOLLISET ALTISTUMISTAPAUKSET
0
VOCATUMIN KUNTOSALEILTA LÄHTENEET TARTUNNAT

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös