fbpx

Vie golf-harrastuksesi uudelle tasolle ja vietä tehokas golf-kesä

Tiesitkö, että kesäkaudella lihaskuntosi on vaarassa laskea vaikka golfia tulisi pelattua useita kierroksia viikossa? Talvikauden aikana tehty oheisharjoittelu on vaarassa menettää tehoa ja syksyllä lihaskuntoharjoittelu alkaa taas alusta… Et varmasti halu sitä?  

 

Kesäloma ja kesäkausi ovat parasta aikaa golfata ja viettää aurinkoisia päiviä viheriöllä. Talvikausi on treenattu tätä varten, ja nyt päästään vihdoin toteuttamaan haaveiden golf-kesä. Eikö niin? 

Tuntuuko, että kesällä ei ehdikään tehdä mitään muuta kuin golfata, ja kaikki muu liikunta tuppaa jäämään kalenterist pois? Mitä jos saisit ohjeet oheisharjoitteluun valmentajalta, joka on tottunut valmentamaan golfareita talven ajan? Mitä jos saisit ruokailuohjeet, treeniohjelmat ja vinkin nyt myös golfin “kisakauden ajalle”? 

Nappaa mahtava Golfareiden kesä -kurssi hintaan 29,90 €/kk alta. Kurssi kestää maksimissiin 4 kuukautta, mutta voit lopettaa sen koska vain 1 kk irtisanomisajalla.

 

Nämä kaikki asiat sisältyvät kurssiin, johon sinulla on 100 %:n rahat takaisin takuu 7 päivän ajan.

Miksi systemaattinen lihaskuntoharjoittelu on tärkeää myös golf-kaudella?

Tutkimusten mukaan lihaskunto alkaa heikentyä välittömästi säännöllisen lihaskuntoharjoittelun loputtua. Vaikka golf-kaudella harrastaa muuta liikuntaa, se ei vaikuta samalla tavalla lihaksistoon kuin säännöllinen lihaskuntoharjoittelu. Kesän ja golf-kauden aikana lihaskuntoa kannattaa harjoitella säännöllisesti, mutta mahdollisesti vähemmän ja eri tavalla ohjelmoituna. Näin ylläpidät talven aikana saavutetun lihaskunnon ja syksyllä pääset aloittamaan harjoittelun siltä tasolta, mille sen olet talven aikana treenannut eikä sinun tarvitse antaa tässä itsellesi tasoitusta. 

Mutta mitkä asiat auttavat minua oikeasti pitämään lihaskuntoharjoittelun säännöllisenä myös kesän aikana?

Todella tärkeä kysymys. Juuri tähän kysymykseen olemme rakentaneet verkkokurssin ja kurssin tavoitteena on varmistaa koko kesän jatkuva säännöllinen, nousujohteinen mutta kuitenkin riittävän väljä harjoitteluohjelmisto varmistaaksesi ajan myös itse golfin pelaamiselle. 

Kun ostat tämän verkkokurssin, saat selkeät ohjeet, kuinka huolehdit lihaskunnostasi myös golf-kauden aikana. Lisäksi saat paljon ohjeita siitä, miten golfarin kannattaa harjoitella muuten. Se mikä kuitenkin on parasta, opit huomaamaan oheisharjoittelun merkityksen golfin pelaamiseen sekä sen, miten tulokset golf-kentällä paranevat.  Ai että, kyllä tuntuu hyvältä 🙂

Verkkokurssin ovat luoneet Vocatumilla työskentelevät pitkäaikainen kuntosalivalmentaja, fysioterapeutti/personal trainer Pauliina Kytölinna ja Vocatumin kaikkien aikojen kokenein personal trainer ja liikuntaneuvoja Katri Vähämää sekä liikunnanohjaaja/personal trainer Krista Ruotsalainen. Lisäksi kurssin tekemiseen on osallistunut myös golfia ammatikseen pelaava Juho Kurula. Tämän moniammatillisen tiiimin ansioista kurssin sisältö on rakennettu varmasti terveyttä edistävästä näkökulmasta ja voit luottaa siihen, että kurssilla esiin tulevat asiat pohjaavat tutkittuun tietoon. Vahvan koulutustaustan lisäksi tekijöillä on usean vuoden kokemus valmentamisesta Vocatumilla.

Mitä tulet oppimaan kurssilta?

  • Kuinka huolehdit lihaskunnostasi kesän aikana
  • Kuinka rakennat ruokavaliosi golfia tukemaan
  • Opit hahmottamaan golfin oheisharjoittelun sekä lihasten toiminnan golfissa
  • Kuinka valmistaudut tulevana talvena seuraavan kesän golf-kauteen

Sinulla on 100 % rahat takaisin takuu 14 päivän ajan, joten kurssi on sinulle täysin riskitön.

Kurssin hinta on siis 29,90 € kuukaudessa. Kun ostat kurssin tästä, maksat ensimmäisen kuukauden, jonka jälkeen teemme sinulle kurssista 3 kuukauden ajaksi jatkolaskutuksen taustalle. Voit lopettaa kurssin kuukauden irtisanomiajalla koska tahansa, mutta kurssi loppuu automaattisesti 4 kuukauden jälkeen aloituksesta.

Annu luurit päässä

Voinko maksaa palvelun esimerkiksi liikuntaseteleillä?

Kyllä, voit maksaa palvelun myös liikuntaseteleillä. Mikäli haluat maksaa palvelun liikuntaseteleillä, sinun tulee olla yhteydessä joko sähköpostilla info@vocatum.fi tai soittamalla numeroon 075 328 5521

Nämä kaikki asiat sisältyvät siis kurssiin, jonka saat nyt 29,90 € kuukausimaksulla

Nämä asiat odottavat sinua, kun otat kurssin opit käyttöön

  • Liikkuvuutesi paranee
  • Jaksat kiertää golf-kentän hyvällä energialla loppuun saakka. 
  • Lihaskunto kehittyy golfin vaatimusten mukaisesti
  • Saat uusia ideoita eväiksi golfarin ruokavalioon
  • Opit ymmärtämään golfia kokonaisvaltaisemmin
  • Olet valmis aloittamaan syksyllä valmistautumisen seuraavaan kauteen paremmassa kunnossa 

Muista tämä! Sinulla on 100 % rahat takaisin takuu 14 päivän ajan, joten kurssi on sinulle täysin riskitön.

HUOM! Sinulla ei ole mitään menetettävää, koska voit irtisanoa laskutuksenkin koska tahansa kuukauden irtisanomisajalla.