fbpx

Energisyyteni on lisääntynyt ja sairastelut vähentyneet, lue mitä muita vaikutuksia Henri on saanut

henri_oilinki_kuntosali_kuntosaliohjelma_kyykky_squat_oulu_tampere_pirkkala_kempele

Henri Oilinki toimii sähköistä taloushallintoa tarjoavalla Procountorilla asiakkuuspäällikkönä ja hän on treenannut Vocatumin Kynsilehdon toimipaikassa elokuusta 2015 lähtien. Kaikki lähti liikkeelle, kun Henri tuli tarjoamaan pankkipalveluita aiemman työnantajansa toimesta Vocatumin silloiselle aluepäällikkölle Jukka-Pekalle .

Avainjärjestelmä teki vaikutuksen

Meillä on tapana esitellä palvelumallimme kaikille mahdollisille yhteistyökumppaneille, ja niin Jukka-Pekka teki Henrinkin kanssa. Kun he menivät kuntosalille, Henri vaikuttui näkemästään Jukka-Pekan ohjaamalla esittelykierroksella. Ennen kaikkea Henriä kiinnosti TechnoGymin mywellness -avainjärjestelmä, koska kuntosaliohjelma kulkisi mukana yhdellä avaimella. Ei siis tarvitsisi kuljettaa mukana ruttuisia papereita, Henri muistelee tilannetta.

Kuntotesti antoi hyvät lähtökohdat harjoittelulle

Esittelykierroksen jälkeen Henri halusi varata ajan kuntotestiin, että pääsisi aloittamaan harjoittelun mahdollisimman pian. Ensimmäinen lähtötasoa mittaava kuntotesti laittoi Henrin mietteliääksi, koska ylävartalon tulokset olivat heikot, aerobinen kuntotaso oli heikko, eikä jalkojenkaan voimatasossa ollut kehumista.

Fyysinen kunto on parantunut merkittävästi

Aktiivisuus ja kurinalaisuus on huomattavia Henrin kertoessa tämän hetken tuloksista. “Tein aluksi smithissä tuettuja kyykky-sarjoja 70 kilon painoilla, mutta nyt pystyn tekemään vapaita kyykkyjä jo yli 100 kilon painoilla”, Henri kertoo kehityksestä vuoden ajalta. Lisäksi yli kahdenkymmenen prosentin kehitys ylävartalon lihaksissa kertoo konkreettisesti sen miten lihaskunto on parantunut.

Yllättäviä positiivisia muutoksia

Henri on saanut säännöllisestä kuntosaliharjoittelusta myös paljon sellaisia positiivisia vaikutuksia, jotka voi huomata vasta kokemalla. Kohentuneen kunnon myötä hän on tehokkaampi töissä, nukkuu yöt levollisemmin ja laadukas yöuni taas vaikuttaa siihen, että työpäivien jälkeen jaksaa olla paremmin perheen parissa. Väsyneet ja kiukkuiset aamut ovat jääneet pois ja ryhtikin on huomattavasti parempi, Henri luettelee positiivisia hyötyjä.

Itsetuntoni on nyt parempi

Kun kuntosaliharjoittelu on parantanut monella tavalla Henrin elämää, niin yksi merkittävimmistä asioista on se, että itsetunto on paremmalla tasolla. Asian kuuleminen myyntimieheltä tuo hyvän olon myös kirjoittajalle, koska myyjä tarvitsee onnistuakseen aina hyvän itsetunnon.

henri_oilinki_kuntosali_kuntosaliohjelma_penkkipunnerrus_oulu_tampere_pirkkala_kempele

Tavoitteet tulevaisuudelle

Henrillä ei ole kuntosaliharjoittelusta mitään kovin suuria tavoitteena jatkossa, koska “ei tässä fitness-lavalle olla menossa”, Henri vinkkaa pilke silmäkulmassa. Tavoitteena hänellä on kuitenkin pysyä jatkossa hyvässä kunnossa, mutta “olisi mukava saada nostettua 100 kiloa penkistä, koska se on nyt niin lähellä”, hän sanoo. Se tavoite on enää muutaman kilon päässä ja tulee varmasti toteutumaan ihan lähiaikoina.

@Vocatum uutiset
Jyrki Kolmonen

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös