fbpx

Käynnistämme uuden henkilökohtaisen etävalmennuspalvelun – Aloituswebinaari ma 1.6. klo 18!

Koronavirustaudin aiheuttaman epävarmuuden aikana ihmisten huoli omasta terveydestä ja hyvinvoinnista on kasvanut. Samalla kuntosaliharjoittelu ja muu ohjattu liikunta on vähentynyt rajoitusten takia.

Me vastasimme muuttuneiden olosuhteiden aiheuttamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin luomalla uuden etätapaamisiin perustuvan yksilöllisen liikuntavalmennuspalvelun. Verkkosaliksi nimetty palvelu tarjoaa personal trainer -palveluita nykyteknologiaa hyödyntäen, etäyhteyksien avulla. 

Vocatumin jäsenyys on aina pohjautunut henkilökohtaisen valmennuksen malliin. Uutta etänä toteutettavaa palvelua onkin lähdetty kehittämään meidän yli 60 000 yksilöllisen valmennustapaamisen kokemuksella.

– Verkon kautta tapahtuva valmennus on ollut mielessä jo pidemmän aikaa, mutta kehitystyön aloittaminen on jäänyt kiireisen arjen vuoksi. Korona avasi meille hyvän sauman pysähtyä ja miettiä mitä kehityksen alla olevista palveluista voisimme tuoda nyt ihmisten käyttöön, avaa Vocatumin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kolmonen Verkkosali-palvelun taustoja.

Henkilökohtainen, personal trainerin toteuttama valmennus on nykyään hyvin suosittua. Ihmisten liikkumisesta on tullut entistä tavoitteellisempaa ja valmentajan palveluista ollaan valmiita maksamaan parempien tulosten takia. 

Teknologiaa hyödyntämällä etävalmennuksesta henkilökohtaista 

Teknologian hyödyntäminen harjoittelun tukena on ollut Vocatumilla arkipäivää yrityksen perustamisesta, vuodesta 2009, lähtien. Kuntosalilaitteiden käytössä ja henkilökohtaisessa seurannassa on alusta lähtien hyödynnetty sähköistä avainjärjestelmää ja verkkosovellusta, joka helpottaa harjoitteiden tekemistä ja kehityksen seuraamista.

Samaa sovellustyökalua hyödynnetään nyt myös verkkoasiakkaiden kanssa. Sovellus mahdollistaa jatkuvan tulosten seurannan ja mm. liikuntaohjelmien ja harjoituskalenterien teko on helppoa. Samalla työkalulla pystytään toteuttamaan myös jatkuva chat-pohjainen valmentajan antama henkilökohtainen tuki.

– Miettiessämme uuden verkkopalvelun kehittämistä halusimme tehdä sen siten, että tuomme palveluun myös henkilökohtaisen asiakaskohtaamisen, joka tahtoo yleensä verkkovalmennuksissa muuten jäädä. Vaikka valmennus tapahtuu verkossa, niin uuden teknologian avulla saamme tuotua palveluumme henkilökohtaisen fiiliksen mukaan. Vuorovaikutus valmentajan ja valmennettavan välillä hoituu kätevästi videon välityksellä, Jukka-Pekka jatkaa kertoen Vocatumin ainutlaatuisuudesta.

Palvelu kaikille

Uuden Verkkosali-palvelu myötä henkilökohtainen valmennus ei ole enää niin paikkaan sidottua kuin mitä se on aiemmin perinteisesti toteutettuna ollut. Palvelu tavoittaa asiakkaat vaikka mökillä lomailemasta tai korona-ajan hengessä suoraan kotisohvalta. Vocatum vastaa uuden palvelun myötä myös laajentumistoiveisiin:

– Meitä on pyydetty paljon laajentamaan toimintaamme eri paikkakunnille. Nyt Verkkosalin myötä pystymme ainakin osittain vastaamaan toiveisiin. Uusi palvelu mahdollistaa Vocatumin jäsenyyden käytännössä joka puolelle Suomea ja miksei vaikka ulkomaillekin. Kaikki tarvittava kommunikaatio hoituu nettiyhteyden avulla, linjaa Jukka-Pekka

Vocatumin toimintaa on aina ohjannut halu auttaa niitä, jotka tarvitsevat apua liikuntaharrastuksen aloittamisessa ja liikunnallisen elämäntavan saamisessa osaksi arkea. Vahvan valmennusosaamisen kautta prosessit ovat hioutuneet niin tehokkaiksi että palveluiden hinnoittelu on pystytty pitämään riittävän alhaisena. 

– Haluamme tarjota mahdollisimman monille mahdollisuutta terveempään elämäntapaan. Uuden palvelun myötä innostus työhömme sekä tulevaisuuteen on vain kasvanut. Vaikka korona on vaikea haaste koko yhteiskunnalle niin pitää muistaa, että vaikeuksissa ja epäonnistumisissa on aina mukana uuden mahdollisuuden siemen, innostuu Jukka-Pekka lopuksi uudesta mahdollisuudesta

Uuden Verkkosali-palvelun avajaisia pidetään 1.6.2020 klo 18.00 pidettävässä webinaarissa.

Voit osallistua avajaisiin missä päin Suomea tahansa. Ilmoittaudu mukaan ja kuule ainutlaatuisesta konseptistamme ensimmäisten joukossa. Ilmoittaudu webinaariin täällä.

Lue lisää verkkovalmennuspalvelustamme täältä.

Tilaa ilmaiseksi 7 vinkkiä, miten saat liikunnan osaksi arkea

Vocatumin yrittäjän Jyrkin Vinkkien avulla opit, miten teet päivittäisestä liikunnasta tavan.

    Tietosuojaseloste

    Lue myös