Tavallisten ihmisten kuntosali

Palvelut

Personal Trainer Vocatum-kuntosalilla

Vocatum Personal Training 0 €

Tavoitteemme on, että kaikki Vocatumin asiakkaat hyötyvät jäsenyydestä mahdollisimman monipuolisesti. Siksi tarjoamme kaikille jäsenille Personal Trainerin palvelut automaattisesti. Harjoittelu on hyödyllistä kun vierellä on ammattitaitoinen henkilö ohjaamassa ja tukemassa.

Personal Trainerimme ovat ammattilaisia ohjaamaan ja tukemaan erilaisista lähtötilanteista tulevia asiakkaita. Harjoitteluideologimme tärkein tavoite on ohjata asiakkaamme saavuttamaan terveelliset elämäntavat, joiden johdosta kunto kehittyy ja kilot tippuvat.

Jäsenyys meillä

  • Jäsenhinta sisältää kehonkoostumusmittaukset, kuntotestit ja ohjaajan kanssa treenatun henkilökohtaisesti laaditun kuntosaliohjelman.
  • Jäsenyys on pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa oleva. Lisäksi jäsenyys voi olla vuoden määräaikainen tai päiväjäsenyys.
  • Jäsenille on käytössä erikoistarjouksia mm. pienryhmiin osallistumisesta.
  • Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen irtisanomisaika on 1 kk. Irtisanominen hoidetaan paikan päällä kuntosalillamme.
  • Jäsenyys laskutetaan kuukausittain, jonka voi hoitaa eLaskulla, kortti- ja käteisveloituksella kassaan tai liikuntaseteleillä.

 

Ajankohtaista

Vocatumin Jyrki Kolmonen ja Fysiotoman Tommi Ahola paiskasivat kättä syvemmän yhteistyön aloittamiseksi Pirkkalassa Veskan toimipisteessä. Kummankin tavoitteena on auttaa yhteiskuntaan...

Lue lisää »Katso kaikki

AAA Korkein luotto luokitus